Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vedení záznamu tankování

Od: baltik® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal, jakou aplikaci nebo stránku doporučíte pro zapisování tankování.

Spotreby.cz jsou v úpadku, ale zatím jsem nenašel nic stejně tak jednoduchého.Upřednostnil bych webovou stránku než aplikaci.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

5x

Když mě to bavilo, tak spritmonitor.de/...

Používám též.

hodnocení

2x

Už pár let používám aplikaci v Excelu, kterou jsem si sám vytvořil. Umí toho mnohem víc, než jen evidovat spotřebu.

Vedení záznamu tankování

mate59
hodnocení

1x

Apka Fuelio.

ahoj2

Tu používám taky + v počítači openoffice

hodnocení

0x
Aplikací pro android je spousta, stačí si vybrat. Já používal dlouhé roky My cars logger fuel. Ale člověka to pak omrzí.

hodnocení

0x

Mě plně vyhovuje tabulkový editor OpenOffice Calc.

hodnocení

0x

Já to prostě zapisoval do mobilu v excelu.

hodnocení

0x

V mobilu a tbl používám "PHM a náklady", už několik let. Měl jsem to už ve staré tlačítkové nokii.Na pc (NTB) mám staré a nové spotřeby a ještě toto k okamžitému vyhodnocení ale oboje poslední dva dny nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]