Nejste přihlášen/a.
Chci si zapsat aludisky s pneu do TP.Potřebné dokumenty mám.U rozměru pneu které chci zapsat je podmínka že musím prokázat že rychlost a ujetá vzdálenost je v mezích tolerance.Ví někdo kdo to posuzuje nebo jak to mám jako dokázat?Prosím o radu.Děkuji.
Posuzoval to schalovací orgán, který stanovil uvedené podmínky, které jsou nedílnou součástí typového listu...řešil bych tu první stranu typového listu...tam musí být uvedeno že je to typový list k vozidlu značky - typu - s výkonem - s ES homologací XXXXXXXX...značkakol, design atd...a pak rozměr a kombinace doporučených neumatik...V první části to potvrzuje prodejce, resp. akreditovaný dovozce značky kol, následně se auto přistaví na STK kde další kolonku STK vyplnuje technik typu "K"...poté lze informace zapsat do TP
stačí pochopit rozdíl mezi pojmy "technická kontrola"a technická prohlídka", TK provádějí technici typu "K"tedy kontrolní technici, technická kontrola obsahuje mimo jiné posouzení plnění podmínek platné legislativy / EU i té české/...předpokládá tedy znalost legislaltivy ve stanoveném rozsahu...
------------------------------------------------------------
technická prohlídka je kontrola skutečného technického stavu...to zvládá a provádí "obyčejný"technik
Takže některé úkony, kde je nutná širší znalost EU a CZ legislativy je v kompetenci technika typu K...například při jednotlivé výrobě vozidla, při úpravách vozidel - přestavbě atd...
je to jako v jiných povoláních, kde je k výkonu funkce vyžadována speciální zkouška...co je na tom nepochopitelného? operuje chirurg s příslušnou kvalifikací, homologace kontroluje technik typu "K"
Ano,já přijedu na stk s pneumatikami co jsou schváleny a technik typu K zkontrluje typový list,V typovém listě je psáano že součástí typového listu je číslo ABE a KBA.A právě pod tímto se skrývá posudek TUV, a to musí technik zkontrolovat zdali jsou splněny podmínky použití kol+pneu které jsou na typovém listě.Chtěl jsem dát pneu 205/50 r 17 a tam je ta podmínka 54A o tom rychloměru.Když to bude technik vyžadovat bude dle toho povolovat.Jinak mi to nedalo a volal jsem na STK,telefonicky mi předaly jiného který má ten typ K.Ten mi řekl že by mi to potvrdil ale že si mám zavolat na úřad kde tyto zápisy dělají jestli to budou požadovat nebo ne.Pokud ano musel by jsem na zkušebnu.To je prostě ta papírová mašinerie c ČR.takže na to dlabu a dám pneu 205/45 r17.ty jsou bez podmínek protože vozidlo bylo dodáno na 15 palcových kolech.A ted jsem příšel na paradox a to tento.Přijedu na stk na autě budou ony bezpodmínkové 205/45 17.Dále mám na typovém listě ještě schvaleny jine rozměry pneu.Technik mi potvrdí typový list s těmi všemi rozměry a na úřadě mi je zapíší do Techničáku.Přijedu domů a přehodím na typ 205/50 17 a jeto.Nikdo už nebude pátrat po nějakém rychloměru protože z toho schvalování technikem typu K se nezapisuje žádný protokol.Prostě je to tak že žijeme v Absurdistánu.
je to trochu jinak, kdybys měl céócéčko, které je výsledkem ES-schvalovcího procesu celého auta, měl bys ty údaje i v techničáku...Protože výrobce schvaluje vozidlo s konkrétní množinou kol a pneumatik, je jejich výčet v COC konečný. Pokud má být tato množina doplněna o další kola, musí je někdo vyrobit a nezávisle na výrobci vozidla je dodatečně schválit. Pokud jsou schváena v ČR, bude k nim schvalovací rozhodnutí Ministerstva dopravy ČR. Pokud je scvhaloval cizí orgánm, napříkald SRN spolkový úřad pro dopravu / KBA/, postupy práce s tímo cizím schválením upravilo MDCR / viz výše uvedený odkaz/. Mimo jiné i k tomu to ministerstvo máme.Někdo ten stát musí řídit.
Pokud chybí typový list, příslušný posudek vystaví nejrychleji a nejlevněji technická zkušebna TZV
( www.technicka-zkusebna.cz ) Pak ještě existuje TUV a DEKRA.
v TZV to letos vyšlo na 2500,- Kč s DPH:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.