Nejste přihlášen/a.
Dobry den,dostalo se mi do ruky auto chevrolet orlando 1,8 benz. rok 2011 a zjistil jsem ze se dostava olej do vody,zadna emulze v nadobce nebo pod vickem na doliti oleje.
Zkratka v nadobce na chl.kap je asi 2mm vrstva oleje.Uz jsem to i vyplachoval ale kdyz s tim dotycny prijel znovu asi za 2mesice tak tam je olej znovu.
Proc? Kudy se tam muze dostat?
Diky za odp.
Zkratka v nadobce na chl.kap je asi 2mm vrstva oleje.Uz jsem to i vyplachoval ale kdyz s tim dotycny prijel znovu asi za 2mesice tak tam je olej znovu.
Proc? Kudy se tam muze dostat?
Diky za odp.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
luko89
Ja prave mel za to ze kdyby to bylo tesneni pod hlavou tak by byla emulze v oleji,(olej ve vode je) a taky ze by byly hadice tvrdy,ale to nejsou,krasne se daji zmacknout.
Vymenikem myslite chladic oleje? Nebo vymenik co byva okolo termostatu z boku motoru?
Vymenikem myslite chladic oleje? Nebo vymenik co byva okolo termostatu z boku motoru?
Ono záleží jak a kde ! Např fouklé těsnění na dehtu (XUD9) a tlakovalo do vody, Na benálovém (TU1) foulklé těsnění na kritickém místě (konstrukčně hůře vyřešeno a max do 150kkm to tam vždy povolilo) a šel olej do vody. Agent to jasně napsal-výměník - chladič oleje
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma voda v oleji
- Voda v oleji, výměna oleje?
- Voda v oleji po výměně těsnění
- Voda v oleji škoda felicia
- Felicia - voda v oleji?
- Voda v oleji u stojícího auta
- Voda v oleji - emulze na olejovém víčku
- Voda v hydraulickém oleji a jeho zamrzání
- Prudký úbytek vody bez elulze na oleji
- Svody od motoru a ztráta oleje Felicia 1.6
- Voda v oleji?
- Felicia - voda v oleji?
- Voda v oleji?
- Fiat Ducato r.v.2023, 2,2l, voda v oleji?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]