Dobry den,dostalo se mi do ruky auto chevrolet orlando 1,8 benz. rok 2011 a zjistil jsem ze se dostava olej do vody,zadna emulze v nadobce nebo pod vickem na doliti oleje. Zkratka v nadobce na chl.kap je asi 2mm vrstva oleje.Uz jsem to i vyplachoval ale kdyz s tim dotycny prijel znovu asi za 2mesice tak tam je olej znovu. Proc? Kudy se tam muze dostat? Diky za odp.
Ja prave mel za to ze kdyby to bylo tesneni pod hlavou tak by byla emulze v oleji,(olej ve vode je) a taky ze by byly hadice tvrdy,ale to nejsou,krasne se daji zmacknout. Vymenikem myslite chladic oleje? Nebo vymenik co byva okolo termostatu z boku motoru?
Ono záleží jak a kde ! Např fouklé těsnění na dehtu (XUD9) a tlakovalo do vody, Na benálovém (TU1) foulklé těsnění na kritickém místě (konstrukčně hůře vyřešeno a max do 150kkm to tam vždy povolilo) a šel olej do vody. Agent to jasně napsal-výměník - chladič oleje
U těch TU motorů to šlo snadno poznat kde je problém on ten olej totiž nešel jen do vody ale hlavně hodně stékal z venku po mototu v pravém předním rohu kde byl neštastně řesený hlavní olejový kanál který byl z jedné strany moc blízko vodního kanálu a z druhé naopak moc blízko okraje motoru.
Mám naprosto stejný problém na stejném typu vozidla. Mechanik mi říkal, že to asi bude těsnění pod hlavou, ale motor zatím netlákuje..., tak se chci zeptat jestli se někomu podařilo popsanou závadu odstranit, a čím to bylo způsobené? Moc dík za odpověďi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.