Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybírám auto, spotřeba do 6 l, cena do 200tis

Od: iwiicek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,scháním něaké pěkné vozidlo,ale nevím jaké.

Chtěla bych průměrnou spotřebu do 6litrů,a dám do něho nejvíce 200000kč.

Děkuji za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Pod sest litru neni pro diesely problem. S benzinem je to malinko horsi a s LPG muze mit spotrebu deset litru a presto bude ekonomicke. Jak velke auto chcete? R.
iwiicek
hodnocení

sauto.cz/... chtěla bych něaké takovéhle autíčko.

volkswagen jetta myslíte že se dá sehnat do 160 000 Kč? Tento pán to má něaké problémové s doprvavvou a platí se polovina předem,protože je to přeprava lodí. a to se mi právě moc nechce.

Děkuji

stirecek*

Jestli chce pán polovinu předem, tak se s ní klidně rozlučte, to raděj pošlete na dětský domov nebo klidně mně, zlobit se nebudu. Navíc údaj na tachometru nebude určitě aktuální.

Další věc - sedan je ta nejblbější karosářká verze, na ten já osobně bych ani nepomýšlel. VW mají problémovou elektroniku a to není sranda, i když můžete mít šťastnou ruku. Objem motoru 1,9 spadá do vyšší sazby povinného ručení, další zbytečné výdaje navíc, když stejný nebo vyšší výkon se dá koupit v 1,5dci nebo 1,6tdci. S těmito motory se do šesti litrů dostanete i ve městě, mimo město v pohodě za čtyřku...

iwiicek

A nemohl by jste mi pomoct na internetu vybrat něaké to auto wolkswagen jettu? průměrnou spotřebu do 5-6 l.

A do těch 150 000Kč. děkuji mockrát

stirecek*

Tak nějaké odkazy bych snad najít mohl, ale něco jiného je potom realita. Tahle třída bude se slušným kilometrovým nájezdem, navíc 1,9tdi je zastaralá koncepce, sice spolehlivá, ale VW bych já osobně nikdy nechtěl. Nepatří mezi úplně spolehlivé, další důvod je, že ty ojetiny si drží hodně cenu, ale stavem odpovídají mnohdy hůře než jiné vozy v téže ceně. Servis taky nepatří mezi levnější a v kategorii 150-200tis Kč bych doporučoval 30-50tis rezervu. Sám jsem měl kdysi auto z bazaru za 150tis a bylo hodně co opravovat a za dalších sto tis km mě vyšlo dráž než nové auto. Pokud budete jezdit sama, vůbec o této třídě neuvažujte, pokud na tom nejste finančně dobře. Do dvěstě tis koupíte dvouletou málo jetou fiestu, v díslu o něco málo víc.

cyril*

Vy snad máte problém si auto vyzvednout na udávaném místě, což je Praha? Co takle zeptat se na VIN a RZ? Když už na první pohled nedokážete zjistit, že se jedná o jeden z nejrozšířenějších podvodů ( obchod s lidskou hloupostí ), tak si aspoň nechte poradit a rychle od tohoto kšeftu pryč. *ee**zed*

ta jetta jetak podežrelá,že to smrdí až sem. Skoro Nový auto s malými KM a podezře lelevny. Za to neseženete ani FAbii a tohleje v TDI to mě voslol bulvu jestli to není habaďůra.

hodnocení

0x

Chtělo by to dospecifikovat požadavky na auto - má jít o ,,nákupní tašku na kolech´´ , sporťáčka, nebo rodinný koráb? Taky bude dost určující roční nájezd kilometrů, protože např diesel se vyplácí od cca 30.000 km ročně, jinak vychází údržbou dráž.

Ale když to zprůměrujeme - tak za 200 tKč je např nová Fábia - pravda, v základní výbavě a s motorem 1,2HTP a spotřebou 5,7l/100km. A do tohoto limitu by se jistě vešlo i mnoho jiných vozů.

hmmmm,tak to máte s 1.2HTP lehkou nohu. Já jezdím s 1.4 TDI občas i dosti město a mám spotřebu prům 5.5l při poměrně klidné jízdě. Zkuste třeba škodu octavii nebo fabii rok 2006 a výše v motorizaci TDI (=turbo diesel). Př.

skodaplus.cz/....

Ovšem je asi pravdou, že diesely se hodí na delší jízdy, pokud jezdíte od marketu k marketu po měste volte asi spíše benzínový pohon.

nové auto dnes kupují firmy nebo lidé co spíše neví kam dát peníze. Klidně bych koupil nějakou ne moc starou ojetinu do 80tis. km najeto. Výše jepravda, zapotřebí specifikovat podorobněji požadavky, - - -velky, maly, kratky trasy, dlouhy trasy, na zimu, nebo jen na letni provoz. Combik atp. Např.citroen C3je nakupni vozik do mesta na suprparkovani a pak je tu Octavia Combi II jako jiz velky solindni prostorny vozik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]