Dnes z ničeho nic přestalo fungovat řazení. Spojka je uvolněná, ale vrací se pomalu zpátky. Bohužel nelze zařadit žádný rychlostní stupeň ani po vypnutí motoru. Brzdová kapalina je v pořádku a pravidelnou údržbu auta (rozvody, olej a filtry) jsem dělal měsíc zpět. Nevíte, kde by mohl být problém? Najeto 90tis. km.
Jo a na Topasu se mi staklo že se zařadila 4 i 5 současně, ale skutečně byl neutrál tahla se musel do správné polohy dostat ránou kladivem, na mosťáku tot stálo havárii převodovky. kola 4 i 5 s vydlicema se podívali na světlo .
Jo, ale to se nedá poznat z nereakcí a naprosté neschopnosti tazatele na dálku, zda je to spojka nebo převodovka či řadící táhla či bowdeny nebo řadící kulisa .
Pro takový trolly je odpradávna vždy je a byl servis
To auto nemůže mít problém s řazením, protože má nové rozvody,filtr a olej... Všichni tady jste hlupáci Já bych to odvezl do autorizáku! Tam jsou profici a vědí vše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.