Nejste přihlášen/a.
dobrý den, letos mě čeká návštěva STK kvůli přívesnému vozíku, zjistil jsem ale že nemohu najít velký techničák...Napadlo, mě má vůbec přívěs velký techničák? pak bych ho hledal marně..
Ale kdybych pana Dvořáka poslechl, když jsem je hledal, tak jsem ušetřil čas a peníze.
Jen je problém, kde je doma nalézt. Měl jsem hledat více...
Jo v našem věku je třeba dávat vše na patřičné místa. taky když ndám klíče na věšáček za dveřmí= problém, stejně tak doklady od auta-nedám do patřičné složky na své místo=problém.
člověk nemusí mít doma žádné rádce, stačí, když tam má pořádek... Tady v poradně jsem už několikrát četl názor, že je to jen obyčejný cár papíru, který se ani nevyplatí hledat...
Já tady řeším PŘÍČINU...vy následky
On je taky problém vícečlené domácnosti, kdy jeden dá klíče na věšáček a druhý je prdne někam na stůl a třetí je ztratí.
Vrátil jsme se z TK, vše v deskách, vyndal malý techničák, dal do auta, zbytek uklidím do šanonu až večer...
Za půl roku hledám doklady a nikdy...
ano, manželka mu zkráti řetez kterým je privázán k plotně a pračce..aby nemoh dál (do obyváku)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.