Sháním nové auto pro tříčlennou rodinu. Na cestách strávíme hodně času, rádi a často autem cestujeme. Doma jsme se shodli, že peníze našetřené na stavbu domu nevyužijeme a raději si pořídíme nový vůz. Hledám auto maximálně bezpečné a komfortní. Nepotřebuji nic výstředního ani výkonného. Všechny tyto vlastnosti mám spojené s Volvem ale nevím jestli je to tak i v dnešní době. Teď jezdíme s Hyundai Tucson. Dříve klasické automobily Ford, Peugeot, Mazda. Určitě Combi nebo SUV.
Momentálně jezdím Volvem XC70 a naprostá spokojenost. Na jízdu autem se vysloveně těším a užívám si jí. Druhá možnost by byla VW Transportér Caravelle.
Ssangyong Korando, Dacia Duster, Škoda Karoq, SEAT Ateca, Fiat Tipo, Hyundai Tucson, Škoda Octavia,... Bohužel nevíme, v jaké cenové relaci se chcete pohybovat, jestli chcete nové co ojeté auto, atd... Za mě nejlepší poměr cena x výkon má Ssangyong Korando, kvůli tomu bych se vyhnul koncernu VW, ale to také nejsou špatná auta. doplněno 26.12.22 22:00: V případě kombiíku bych šel do Fiatu Tipo.
Aha myslel jsem, že to bude zřejmé. Cena do 3 milionů korun. A úplně nové. Takže další podmínka by mohl být kvalitní servis.
lubosnovak
Tak v tom případě jestli tedy chcete volvo, tak jednoznačně XC90. Pokud potřebujete ale tahat 3,5 tunový přívěs - o tom se ale nezmiňujete, tak jedině VW Touareg nebo Ssangyong Rexton, Rexton má dokonce rám, takže by mohl něco vydržet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.