Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava nárazníku

Od: mikrotik odpovědí: 9 změna:
Prosím, chci se zbavit nevkusných LED světel v nárazníku a potřebuji nějak elegantně zaplnit následnou díru.
Jsou nějaké okrasné lišty nebo jak byste to řešili?
Vylučuji výměnu za jiný nárazník.
Děkuji, Cisco.

Oprava nárazníku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

youtu.be/...

jm
hodnocení

1x
Přikláním se k názoru opravit nevyhovující poškozený plast výměnným způsobem. To poškození nárazníku je až nebezpečné. Prznitel nárazníku by měl dostat svěrací kazajku.

hodnocení

0x

Tu prostřední mřížku taky vylučuješ?

doplněno 23.12.22 21:52:

autodoc.cz/...

díl asi 865111h500

doplněno 23.12.22 21:53:

aci.cz/...

edgecore
hodnocení

To je detail, černé pozadí tam nic moc vidět nepůjde. Tak jak tedy?

HDPE tyčkama natavit a vyplnit.

Ale nechápu, že si někdo nespočítá ekonomickou stránku aby zjistil, že je nový nárazník levnější.

Tedy pokud tam nedáš montážní pěnu, kit a stříbrnej sprej z lídlu

edgecore
hodnocení

Pěnu a podobné nesmysly nikdy to mého auta nedám. Spíš jsem měl na mysli něco jako ozdobná chromová lišta která by se nalepila.

Tak ono ti to DRL sahá až do krytek mlhovek. Chromová lišta by asi nebyl špatný nápad. Co třeba černou lištu nalakovanou chromovým sprejem z nějakáho zadního nárazníku?

edgecore
hodnocení

Sprejům proti vlivům slunce, deště a soli nevěřím. Ale díky za tip.

mathew
hodnocení

0x

Chtěl jsem napsat, že to nebude problém, ale pak jsem si tu fotku zvětšil*modla**smich* Nejlepší a po spreji z Lidlu, který se ti nelíbí je další nejlevnější řešení jiný nárazník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma oprava nárazníku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]