Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se to odborné nazývá? Palivovy filtr odvzdusneni

Od: charger® odpovědí: 3 změna:

Dobry den

potřeboval bych sehnat tohle ale nevím pod jakým názvem to najít Tuhle pumpicku

Jak se to odborné nazývá? Palivovy filtr odvzdusneni

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jestli potřebuješ po výměně palivového filtru u naftáku natahnout naftu do čerpadla tak ti stačí sehnat čerpadýlko z odstřikovačú se 2ma vývody na 12 voltú a hadičky daš na zpatečku co de z čerpadla nebo na přepad vstřiku zapojiš na baterku a uz to tahá
Sam to mám udělaný z membranovýho čerpadla co bylo v bufiku v trabantu
Jinak stací jakýkoliv čerpadylko na 12V a asi by to šlo vymyslet i ze soupravy na odvzdušnění brzd pokud máš kompresor

ahoj*
hodnocení

0x

Me stacilo asi tak 7x zapnout a vypnout zapalovani a pak 2x trochu dele zastartovat (15 sekund) a na druhe zastartovani to uz jelo. A to bylo po uplnem vyjeti nadrze na cerpaci stanici kam jsem dojel z kopce setrvacnosti anebo i po vymene palivoveho filtru :)

Jinak lidl ma cerpadlo za 299,- na olej i palivo na autozasuvku.

doplněno 23.12.22 09:29:

Tedy není to odpověď na otázku tazatele, kde sežene ruční pistolovou pumpičku, ale jedná se o možná snadnější řešení stejného problému... na Pumpička mi spíš připadá na měření tlaků potrubí.

Kdyby to teda autor otázky potřeboval, můžu se podívat v Polsku, tam jsem to někde určitě viděl, dokonce jí pro instalatéry na měření a tlakové zkoušky potrubí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]