Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shnilý nosník u nápravy

Od: ottta odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

na STK mi říkali že mám shnilý levý nosník u nápravy, že by to časem nemuselo i udržet ať řeknu karosářovi ať mi to spraví.
Jak se to dá spravit doma? Umím svařovat, ale ne nějak perfektně. Poradíte jak na to?
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Otto vážně do toho se doma nepouštěj pokud nemáš zkušenosti. Ne že by to nemuselo být pořádně zavařené , ale auto může běžet jako pes a jízdí vlastnosti jsou v tahu. Dohnat potom geometii bude problém. Na nosníku nápravy se opravy karoserie neuč. Možná nemáš ani možnost nosník někde naohýbat. Vlítni k autoklempířovi.

doplněno 11.06.10 21:28:

No ,ale uvidíme co poradí další.

doplněno 11.06.10 22:20:

Servis klidně může být tam jsou taky klempíři. Pohledej na netu pár servisů a autoklempířů v tvém okolí a porovnej ceny.

ottta
hodnocení

OK nechám to na zkušenějším :) Neznám tady v okolí žádného autoklempíře, stačí když zajedu do nějakého servisu ne?

jarda3*
hodnocení

0x

V prvni rade by bylo dobre vedet, o jaky model se jedna. Neco jineho je to u Facka, ktere jezdi do 100km/h a neco jineho u Medvede, co jede 250 ;)

Nebal bych se toho, kdysi jsem v podstate svaril S1203 znova z tabule plechu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]