Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termostat pada teplota

Od: vinc odpovědí: 4 změna:
Dobry den od vcerejska mi na aute zacalo trvat nez mi zacala stoupat rucicka teploty pak se drzela na 70 stupnu po dlouhe dobe se dostala na 90 stupnu ale kdyz jsem jel pomalu pres vesnice tak zase klesala i na 70 stupnu.Pritom motor byl uz uhraty.Tak jestli treba neodchazi termostat?I kdyz je venku zima -6 stupnu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Po nastartování studeného motoru sledujte teplotu horní hadice k chladiči. Jestli se bude hned zahřívat, je termostat vadný.

hodnocení

0x
Je to pravděpodobné, takto se nedovírající termostat chová.

hodnocení

0x
Pokud za jizdy padá teplota je termostat na výměnu

hodnocení

0x

..zdravím...taky jsem měl nedávno podobný problém...kdy se mi ručka na teploměru nechtěla zvednout- pak se to třeba zvedlo ale málo ...samozřejmě teď se to v zimě dost blbě diagnostikuje-navíc krátké jízdy...takže nejdříve jsem měnil termostat-koupený ve střední cenové hladině-naštěstí u Seata Toleda 2/nafta/ je to na krásném místě takže to bylo velmi rychle vyměněno...no a s nulovým výsledkem ...tak jsem vyměnil i čidlo teploty-tam je dvojité 4 kabely-jeden obvod pro řídící jednotku motoru a druhý pro budík... a vše je teď v pořádku a funguje jak má...akorát jsem trochu při výměně plaval *smich* i když jsem to dole kohoutkem vypustil..přece něco šlo na zem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]