Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko, už delší dobu mě trápí topení na Hyundaiu i30cw 1.6CRDi 85kw r.v 2008. Termostat mám vyměněný, radiátor pod palubovkou mám vyměněný, teplotní čídlo mám taky vyměněný a auto furt nechce topit a nechce. Už absolutně nevím po čem jít a nebo co by to ještě mohlo bejt. Nějaké rady po čem ještě jít? Díky moc!
0x
A jde z výdechů jen studený vzduch či fouká to vůbec = funguje ventilátor topení?Má vliv na fokoukání ovládání směru foukání vzduchu?
I když to dam na studeny vzduch, tak jde vidět jak se to i změnit na studeny vzduch, ale proste to netopi ..
Pokud by VP "tlačila málo" tak VAŘÍTE., neujedete ani 50km možná aní deset ,Zde jsou v čudu velmi pravděpodobnmě klapky, které mají za úkol směřovat proud vzduchu od ventilátoru přes radiátor topení! Tedy přeopokládám že to hjúndik taky takto má. Co hadice termostat -chladič?je po jízdě studená a měkká nebo je teplá případně hodně horká a hooodně tvrdá? Odvzdušnil jste po výměně termostatu a radiátoru topení?
Pokud to vezmu v sumáru vadné ovládání klapek topení nebo neodvzdušněný radiátor , potažmo celá chl. soustava.
Prý níc nemá? tak má nebo nemá ne prý-prý jedna paní povídala, to tak vypovídající hodnota .
To je problém otevřít kaputu a prozkoumat, zkusit hadicí termostat chladič , osahat hadice na vstupu do kabiny? Poptat se na zkušeností dalších co tato auta mají?!
0x
0x
Ono fukar jde, ale topení na pravou stranu ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.