Zdravím, mám na Vás v těchto kamerách zkušenějších dotaz. Nyní používám úplně základní kameru 70mai. Před týdnem do mne bohužel někdo nacouval a ujel a já tudíž nemám žádný záznam a proto jsem se rozhodl pořádně zainvestovat do autokamery abych měl ochranu 24/7. Velice se mi zalíbila třeba Truecam H25 s funkcí parkshield ale má tolik odpůrců že mne to dost odradilo. Také musíte mít přímo hardwire kit což se mi už řešit nechce (mám vlastní drát pod tapecírungem do spinacky a byl to porod). Také nahrávka v timelapse módu při nehodě neřekne úplně vše a tak jsem rozhodnutý koupit kameru a natrvalo ji připojit k napájení. Zajímavé záběry z cest si zamknu tlačítkem a zbytek se snad vejde na 258GB SD kartu. Teď jen jakou kameru vybrat. Poradíte ze svých zkušeností? Moc děkuji!
Já třeba kameru od Truecam měl a neměl jsem s ní problém. On každý má jinou zkušenost a najdeš dost lidí, kteří s ní byli taky spokojeni. Důležité je se kouknout třeba na youtube na recenze co o ní kdo říká a zároveň vidíte kvalitu obrazu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.