Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování na zákazu stání

Od: tyrants odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Mám otázku. S příchodem podnikatelů se rozmnožila jedna věc. V ulici je cedule zákaz stání s dodatkovou tabulkou od 8:00 do 18:00 což je jasné. Podnikatelé si však všude buď sprejem nebo i různými cedulkami či celtami nebo jak bych to nazval vyvěsily nápisy zákaz parkování - zásobování. Budovy sou přímo u vozovky. Auta tam bez problémů mohou stát v obou směrech aby tou jednosměrnou ostatní projeli ale připadá mi že si to tam chtějí pro soukromé účely a svoji činnost zabrat a ulehčit svoji činnost. Žádné zóny tam nejsou a jak to ve městech bývá, večer není kde zaparkovat. Otázka tedy zní můžu tak parkovat přes noc což je do 8:00? Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Respektovat musite len dopravne znacky a znacenie, nejake omalovanky na verejnej ceste, ktora na 99% podnikatelovi nepatri, vas zaujimat nemusia. Nemaju ziadnu vahu a ani pravny ucinok.

krtek6
hodnocení

3x

cokoliv mezi 8:00-18:00 bych odstranil nebo ignoroval...to, že si někdo sprej něco někde načmárá, mě nezajímá..

hodnocení

3x

Vyhláška 294/2015 je pro vás směrodatná, tam jsou všechny značky, které platí. Dále ještě zákon 361/2000, který musíte respektovat. Obrázky, malůvky, povídky na cedulkách, které nemají oporu v zákoně, to je lidová tvořivost, nikoliv omezení.

Takže mezi 18 až 8 hodinou můžete parkovat, při dodržení předpisů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]