Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde to i ručně?

Od: hajcmann odpovědí: 4 změna:
Prosím vás o radu, jestli jde automaticky otevírací a zavírací zrcátka otevřít a zavřít ručně? Mám Hyundai i30 r.v.2014 a občas mně zlobí pravé zrcátko u spolujezdce, kdy se napoprvé neotevře. Už jsem objednaný v servisu, ale až v Lednu. A bez toho pravého se sice dá jezdit, ale špatně parkovat, couvat do garáže a pod.
Tak pokud máte někdo s tímto zkušenost, prosím o radu, jestli to jde ručně vyklopit(otevřít)? Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš zcela určitě,protože zrcadla nesmí být na pevno,pro případ zachycení chodce.Pokud ho máš zatuhlé,bude třeba použít větší sílu.:)

Tazatel ale potřebuje opačně ne zavřít, zaklopit , ale otevřít, odklopit.Mám obavu že zavření jde ručně bez poškození,ale v opačném případu asi bude hrozit poškození mechanizmu!

Tak stoprocentně to zaručit nemohu.Možná máte pravdu.*stop*takže s tím asi spokojený nebude.*zed*

Holt musí vydržet do ledna než půjde do servisu nebo potom zkusit ručně ,ale aby tu nebyl dotaz jak to opravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]