Dobrý den, omylem jsem zkoušel nastartovat auto klíčem, který nebyl nakódovaný a teď mi nejde nastartovat ani s origo klíčem (začala svítit kontrolka imobilizéru a nepomohlo ani odpojení baterie). Potřeboval bych to auto alespoň někam popovézt, jelikož stojí na placeném parkovišti.
Vem lano nebo tažnou tyč kámoše a odtahni to Taky uz sem parkrat zkusil klič bez imma ale jednotku mi to teda nerozhodilo Si si jistej že maš v tom klíčku tu tyčinku immo? Nerozebíral si ten klič nevypadla ti někde? Skusil bych ještě diagem načíst jednotku a smazat chybu Dalši co múžeš je přiložit klíč s immem přímo na tu snímací cívku co je na spínačce a druhym klíčem pokus o start Taky múžeš ty klíče odnýst do klíčnictví a oni by měli bejt schopný ti říct zda je v klíči to immo funkční či ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.