Nejste přihlášen/a.
omylem jsem zkoušel nastartovat auto klíčem, který nebyl nakódovaný a teď mi nejde nastartovat ani s origo klíčem (začala svítit kontrolka imobilizéru a nepomohlo ani odpojení baterie). Potřeboval bych to auto alespoň někam popovézt, jelikož stojí na placeném parkovišti.
2x
Takto to nefunguje. Klíč bez transpondéru nemůže znefunkčnit jednotku budíků, aby pak nevzala klíč funkční s transpondérem.
Vadná cívka nebo vedení k budíkům, popř studené spoje na koenktoru budíků.
Pokud tedy není vadný samotný transpondér. Fabia 1 ho má jako tabletu ve skle a klíčky nesmí padat na zem.
doplněno 14.12.22 13:22:
Pokud znáš login, tak přihlášením do budíků lze pomocí diagnostiky nastartovat a na 1 hodinu vyřadit immo z činnosti.
1x
Taky uz sem parkrat zkusil klič bez imma ale jednotku mi to teda nerozhodilo
Si si jistej že maš v tom klíčku tu tyčinku immo?
Nerozebíral si ten klič nevypadla ti někde?
Skusil bych ještě diagem načíst jednotku a smazat chybu
Dalši co múžeš je přiložit klíč s immem přímo na tu snímací cívku co je na spínačce a druhym klíčem pokus o start
Taky múžeš ty klíče odnýst do klíčnictví a oni by měli bejt schopný ti říct zda je v klíči to immo funkční či ne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.