Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důlek na karoserii

Od: jencekk* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
Včera jsem si všimnul důlků na kapotě. Chtěl bych se zeptat jestli to mohl udělat kamínek, nebo je to vandalský čin? Popřípadě jestli by to šlo opravit bez nutnosti lakování? Děkuji za odpovědi.

Důlek na karoserii

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

5x
Od kamínku to určitě není.

hodnocení

3x

Spíš to vypadá na brok ze vzduchovky. Opravit bez lakování to asi nepůjde.

jencekk*
13.12.22 02:20
hodnocení

Důlek na karoserii #2

ivo®
hodnocení

0x

to už neřeším, pokud to stojí někde venku tak musíte počítat ss zdejší "kultúrou" národa...

hodnocení

0x
Bude to od pořádného kamene.. Někdo se holt bavil střílením z praku nebo házením z mostu či balkónu..Ale kdyby to někdo hodil z mostu,tak si toho určitě při jízdě všimnete..Pokud parkujete i u silnice,tak mohl klidně spadnout z náklaďáku větší kámen..Mohl i vyletět z tupláku ( zadního dvojkola) autobusu či náklaďáku..Opravit -vyrovnat bez lakování to půjde a nemuselo by to být drahé..Jsou specializované firmy na takovéto důlky..Ale šmouha na laku tam určitě zůstane.. Osobně bych to nelakoval..

paveldvorak
hodnocení

0x

tereticky by to šlo opravit z dobré pojistky...já bych to minimálně odmastil a natřel 2x bezbarvým lakem na metalízu

hodnocení

0x

Objednat znalce a nahlásit policii

jencekk*
hodnocení

Děkuji vám moc za odpovědi. Zdálo se mě to na kamínek nějaké divné. Hold si člověk asi musí zvyknout na dementy co neumí nic jiného než poškodit auto..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]