Dobrý večer. Mám fabii 2.r.v2011..1.4 mpi. Co dolít do expanzky..G-12,G-12+,G-13.(předpokládám že když je to K-12.atd.tak je to samé) Mám zato že je tam origo.. Destilku tam cmrndat nechci...za mých mladých let byly žluté,růžové.a ted aby se vtom blbec vyznal. Dík.
Máte tu málo dotazů na toto téma? A jen tak mimo-to se brzy o toto zajímáte-to jste měl udělat už na podzim!
Jak dlouho je daná směs v soustavě, jaké barvy a na jakouzámrznost? Pokud déle než 5 roky vypustit, proplach a dát jakoukoliv dp. výrobcem motoru.Pokud je zámrznost na cca 20°c a víc pak dolít vodou (kohoutkovka, destilka, dešťová, demineralizovaná...)
Děkuji.. Zitra koupim.a doleju.včera se mi rosvítila kontrolka.tak koukam a jsem 2 cm.pod ryskou.. Potřebuji dolít a na jaře vyřešim.nechtělo se mi dolívat vodou.sice to má růžovou barvu,ale nevím hustotu..a cena za atifree neni tak velká.tak koupim tu litrovku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.