Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dohodli jsme se následovně: kupující vozu dostane plnou moc od prodávajícího (mně). Zajímá mě, jaký by byl postup kdyby vůz na sebe nepřepsal? A jak se jako prodávající dozvím, že vůz nepřepsal?
Ihned, nejlépe ještě dnes to předělejte, a sám si předvod zařiďte.
Jinak dopadnete, jako tisíce jiných, kteří byli líní a neudělali přepis sami. Pak jim chodí pokuty, sankce, obracejí se zde na poradnu, co s tím.
Každý týden je tu jeden, až dva podobné případy, se kterým pak nelze pohnout.
Zajímá mě, jaký by byl postup kdyby vůz na sebe nepřepsal?***složitý, právně na to nemáte. Nezládnete to,
A jak se jako prodávající dozvím, že vůz nepřepsal?***Dozvíte se to, že Vám začnou chodit sankce, pokuty atd.
Kupoval jsem před měsícem.Prodávajícímu jsem poslal ověřenou plnou moc a doklad o zaplacení pojistky, z ruky do ruky jsme si předali převedené doklady a peníze ...
Hmm, taky docela dobvré řešení. Tedy když není dostatek času. Vozidlo a klíče od něj jste měl? Nebo to až s předáním fokladů a peněz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.