Zdravím chtěla bych se vás zeptat jestli by náhodou nevěděl někdo co by mohlo být s mým autem. Jedná se o MAZDU 3 ( B-Fighter ) je to rok 2004 v diesel. Můj problém je nejde mi nastarovat pri nastartování v starteru jen cvakne. baterii jsem nabijela světla svítí odemknout vzdáleně mi nešlo ale po zkontrolování všech pojistek a následně vyměněny za nové odemknutí už jde. Vím že by se tak auto startovat nemělo ale po roztlaceni auto chytlo a na přístrojové desce svítíli řekla bych že všechny kontrolky. To je asi vše co bych mohla poprat k mému problémů děkuji za jakoukoliv odpověď.
Pokud jen cvakne startér, tak je bud v haji a nebo je ko baterka., To ze ji nabijite, pripadne ze ma 12v jeste nic nevypovida. Chce to pripojit voltmetr na baterii a otocit klickem do startovaci polohy. Napeti nesmi nijak vyrazne klesnout.
evca
Měla jsem baterií i v jiném autě a jede normálně také jsem zkoušela jinou autobaterií a nejde. Nejde mi otočit klíčkem jen cvakve a konec.
Za pár korun je voltmetr do autozapalovače. Pak se stačí během startování podívat, jak poklesne napětí. Pod 8V bych počítal, že budu brzy potřebovat novou baterii. aliexpress.com/...
pokud jsem dobře četl tak jste zkoušela přehodit baterii z jiného funkčního auta/které startuje/ a stejně to jen/zas cvaká-takže mne napadá zkontrolovat ukostření motoru-nevím jak je to u Vašeho vozu jestli je baterie ukostřena na šasi tak tam musí být propojka mezi motorem a karoserii-taky se stane že je vypálený startovací kontakt ve spínačce-nebo může byt i vadný startér-krátké uhlíky,vadná kotva,vadný spínač...-asi to bude chtít někoho kdo tomu rozumí a ví co má vyzkoušet či zkontrolovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.