Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nastartovat

Od: evca odpovědí: 6 změna:
Zdravím chtěla bych se vás zeptat jestli by náhodou nevěděl někdo co by mohlo být s mým autem. Jedná se o MAZDU 3 ( B-Fighter ) je to rok 2004 v diesel. Můj problém je nejde mi nastarovat pri nastartování v starteru jen cvakne. baterii jsem nabijela světla svítí odemknout vzdáleně mi nešlo ale po zkontrolování všech pojistek a následně vyměněny za nové odemknutí už jde. Vím že by se tak auto startovat nemělo ale po roztlaceni auto chytlo a na přístrojové desce svítíli řekla bych že všechny kontrolky. To je asi vše co bych mohla poprat k mému problémů děkuji za jakoukoliv odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
A kolik voltů baterie ukazuje?

hodnocení

0x
Pokud jen cvakne startér, tak je bud v haji a nebo je ko baterka., To ze ji nabijite, pripadne ze ma 12v jeste nic nevypovida. Chce to pripojit voltmetr na baterii a otocit klickem do startovaci polohy. Napeti nesmi nijak vyrazne klesnout.
evca
hodnocení

Měla jsem baterií i v jiném autě a jede normálně také jsem zkoušela jinou autobaterií a nejde.
Nejde mi otočit klíčkem jen cvakve a konec.

hodnocení

0x

to vypadá na k.o. baterie

riva
hodnocení

0x

Za pár korun je voltmetr do autozapalovače. Pak se stačí během startování podívat, jak poklesne napětí. Pod 8V bych počítal, že budu brzy potřebovat novou baterii. aliexpress.com/...

hodnocení

0x

pokud jsem dobře četl tak jste zkoušela přehodit baterii z jiného funkčního auta/které startuje/ a stejně to jen/zas cvaká-takže mne napadá zkontrolovat ukostření motoru-nevím jak je to u Vašeho vozu jestli je baterie ukostřena na šasi tak tam musí být propojka mezi motorem a karoserii-taky se stane že je vypálený startovací kontakt ve spínačce-nebo může byt i vadný startér-krátké uhlíky,vadná kotva,vadný spínač...-asi to bude chtít někoho kdo tomu rozumí a ví co má vyzkoušet či zkontrolovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]