Ahoj, nedávno mi známý měnil westgate na turbu a při výměně musel demontovat i hadice na turbu ale na spodním vývodu se mu zalomil šroub tak to musel odvrtat, viz. foto, a teď po cca. 700 km mi začal téct olej někde v místech toho vývodu, může to být třeba jen že při montáži zpět nedal nové těsnění nebo to bude tím že to nedosedá že tam dal jiný šroub? Plus se mi ještě nezdá že je tam dost oleje, může to být odvětráním klikové hřídele? Díky za rady
Nie,turbo sa tade nemaže, Olejové vývody sú napojené na stred turba. Takto zaolejované vám netesní už hriadeľ stredu turbodúchadla.
doplněno 11.12.22 22:20:
Pokiaš máte vysokú spotrebu oleja,tak nepravdepodobné. O aké auto sa jedná,typ rok výroby,aký motor?
losmichales
A nemůže to být spíše tím odvětráváním klikové hřídele? Jelikož tu hadici mám celou od oleje?
matyasekk262
Olej se do sací komory turba dostává buď přes špatně těsnící hřídel lopatek turba. Ale přikláněl bych se k druhé možnosti, která je že usazený olej v sací komoře turba je z kondenzace oleje, tedy z odvětrávání ventilového víka.
losmichales
Mám motor CBAB 2.0 tdi 103 kw, mám podezření na to odvětrávání že je v tom ventilu špatná ta gumová membrána jen nevím zda se to dá vyměnit u toho motoru zvlášť nebo se musí měnit celé víko?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.