Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych si nechal poradit s výběrem auta.
Aktuálně mám octávii z roku 2005, ovšem vzhledem k rozrůstající rodině je již nedostatečně prostorná a ještě jsme se odstěhovali do oblasti, kde v zimě potřebujeme 4x4, abychom vyjeli od domu.
Zaujala mě auta typu: Sharan/passat 4x4, volvo xc70 apod...
Cenový strop 80 tisíc ( samozřejmě rezerva pro servis je, ale nyní při rekonstrukci domu nechci utrácet zbytečně peníze za dražší auto)
Jezdíme často na výlety a je potřeba umístit do kufru kočárek, do auta dvě autosedačky s isofixem a ještě mít místo pro zavazadla, preferuji naftu, ale zvládl bych i benzín s lpg.
Děkuji za rady
Tak tady nezbývá než popřát hodně štěstí. Díval jste se vůbec co je za těch vašich 80 tisíc v nabídce? Jako jo jedna XC70 tam za ty prachy je a navíc asi nebude stočená, když má najeto 800 tisíc
Není potřeba, aby to byla ta xc70, nevyznám se v autech.. Co se dívám, tak v té ceně bývá sharan, passat, forester docela často
Je mi jasné, že peněz je málo a vaše laťka očekávání je skutečně položena nízko. Ale všechno má nějaké hranice. Obávám se, že vyhodíte 80 tisíc a jezdit stejně nebudete. Opravdu to zvažte.
Jinak bych doporučil XC90 s dieselovým pětiválcem D5. Nájezd mezi 200 a 300 tisíci kilometry. Pokud budete vybírat rozumně, seženete slušný a spolehlivý kus. Ale připravte si aspoň dvojnásobek peněz.
A co to nechat protáhnout STK kupec a prodejce napul?
Stejne bude potrebovat evidencku na prepis a kdyz to projde, tak ma skoro na 2 roky o pulstarosti mene...
Kdyz se prodejce bude cukat, tak je to jasny, kdyz to neprojde tak ... Kdyz projde tak kupuje..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.