Dobrý den,včera jsem byl omrknout jedno auto b aaa auto a nakonec jsem se rozhodl ze ho koupim,podepsal jsem vše a zaplatil 3000 které jsem měl u sebe,a dnes mám přijít doplatit zbytek a auto odvézt. Nakonec mi došlo ze na auto mi se všemi poplatky nevychází peníze takže ikdyz mám podepsanou smlouvu a vše tak je nějaká možnost ze bych to mohl cele zrušit? děkuji za odpověď
Předpokládám, že raději by to storno měli podepsané. Taky se nedá vyloučit, že když se na to vykašlete a nepřijdete, že si naúčtují něco dalšího, co mají malými písmenky někde dole od vás podepsané. Tak před tím neprchejte jak zajíček a vyřiďte to s nimi jako normální dospělý chlap.
Raději jak píše Tomk-dojít a osobně stronovat KS a mět to PÍSEMNĚ. Oni budou v převaze a vy byste určitě neměl šanci ústní dohodu obhájit, doložit ...pokud by účtovali nějaké další penále mimo propadnutí zálohy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.