Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě vozu

Od: mare1 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,včera jsem byl omrknout jedno auto b aaa auto a nakonec jsem se rozhodl ze ho koupim,podepsal jsem vše a zaplatil 3000 které jsem měl u sebe,a dnes mám přijít doplatit zbytek a auto odvézt. Nakonec mi došlo ze na auto mi se všemi poplatky nevychází peníze takže ikdyz mám podepsanou smlouvu a vše tak je nějaká možnost ze bych to mohl cele zrušit? děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pokud jste už podepsal kupní smlouvu, tak vám záloha (závdavek) propadne.

penize.cz/...

Předpokládám, že raději by to storno měli podepsané. Taky se nedá vyloučit, že když se na to vykašlete a nepřijdete, že si naúčtují něco dalšího, co mají malými písmenky někde dole od vás podepsané. Tak před tím neprchejte jak zajíček a vyřiďte to s nimi jako normální dospělý chlap.

mare1
hodnocení

a je možnost tam jen zavolat s tím ze si auto nakonec nevezmu a oni zbytek vyřeší a já už tam nebudu muset jít?

A co ti brání to zkusit? Tak tam zavolej. Hlavu ti neutrhnou.

Raději jak píše Tomk-dojít a osobně stronovat KS a mět to PÍSEMNĚ. Oni budou v převaze a vy byste určitě neměl šanci ústní dohodu obhájit, doložit ...pokud by účtovali nějaké další penále mimo propadnutí zálohy!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]