Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, rád bych se chtěl zeptat jaké audio byste zakoupili vy, chtěl bych trochu spestřit jízdu v mém Peugotu 206, 1,4i. jelikož jsem častým posluchačem hudby a samozřejmě k tomu nesmí chybět kvalitní audio a jelikož v PG206 není až tak dobrý zvuk rád bych toto audio vyměnil za něco lepšího a samozřejmě s tím souvisí i rádio. Otázka tedy zní jaké audio popř. i rádio byste zakoupili do toho vozu vy. Rovnou mi sem prosím házejte odkazy, chci si udělat menší před Vánoční dárek :D. Děkuji moc !
S aftermarket rádií bych se držel pouze značek JVC, Kenwood a SONY (ale pouze Sony s Xployd).
JVC má možnost nastavení Equalyzéru dosti bohatě. Dokonce nastauje i velikost repro a typ auta, zda je to dodávka, osobák nebo malej hatch, atd...
Sám jsem si kdysi vybral JVC, ale mám ho doma jako hifi a v autě origo OEM Symphony (Škoda).
Pro mě splňuje cd mechaniku, handsfree a multicolor podsvícení.
A volitelný kabelový svazek na přepojování, protože není dobré přepichovat origo elektriku na autě.
u značek jvc, kenwood, alpine atd není co zkazit, jde hlavně o požadované funkce a OVLÁDACÍ prvky, které řidiči vyhovují...pokud to nejde zrovna ovládat hlasem, nebo ovládacímo prvky na volantu, vyžaduji, aby to melo velké kolečko k ovládání hlasitosti...za jízdy není čas hledat miniaturní ovládací tlačítka ... za mojí osobu mohu doporučit zn. kenwood, rádio není vše, je nutné vymenit i reproduktory za kvalitnější a ideálně i vytlumit alespoň přední dveře folií silent coat nebo podobným výrobkem...Výsledek za to stojí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.