Nejste přihlášen/a.
podívám na mapu kde je auto, najdu na google (nebo v seznamu který je v servisní knížce) nejbližší servis koncernových aut, nebo nejbližší autosevis, zavolám tam, nebo napíšu dotaz...pokud neumím německy napíšu anglicky, pokud neumím nic, jdu na web www.deepl.com který mi to přeloží...na tuto životní situaci zatím zřejmě neexistuje mobilní aplikace
Co se vyplatí? odvézt to od Vídně do šluknovského výběžku za 25,- kč / kilometr?
zručný člověk si to udělá doma v garáži za cenu vany s těsněním + oleje
Kfz zřejmě nepochopil! Jiné to bude případný odtah z A do čech když to mám z JH do Altmans cca 36km! a jinak to bude když někdo z Vídně to bude chtít odtáhnout do Prahy ccaa 400km ! A Cena servisů? Ty mají v ČR docela velký rozptyl. Stejně tak to bude i v A, proto Vám kolegy Pavel radil Googfle a najít si to sám takto vím prd kde jste a kam to potřebujete a nakonec ani Váš popis auta není zrovna ideál na zjištění ceny ND.
JInak podle nicku bych usoudil , že máte nějakého citroena nebo puga -Saxo-106, Xsara-ZX, Berlingo.-Partner...KFZ =1,4l 55kW
Podívej, ilustrační příklad který nemusí vždy platit.
Před cca 10 lety se mi na parkoviši u letiště vybila baterka. Domníval jsem se, že moje pojistka na takovou prkotinu (známe od nás) stačí. Ale houbelec - pojistka stačila na příjezd servisáka, tedy jeho cestu. Jeho práce, spočívající v přiložení kontaktů startovacího zdroje k mému akumulátoru už se musela platit hotově, stálo to 120€ v hotovosti. Takže tak.
odtah zadarmo je relativní pojem, ten dotaz je nutné skutečně adresovat konkrétnímu autoservisu, nechápu, proč někdo není schopen pochopit, že malý autoservis s jedním živnostníkem může být o 50 nebo 60 procent levnější, než "značkový" autoservis s 50 zaměstanci a s pěti certifikáty ISO...prostě platí jiné daně má jiné fixní náklady atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.