Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem LED FOYU D6 38w,Omylem jsem nezadal správně typ H7.žárovky. Došli v pořádku,pak jsem zjistil,že potřebuji nové záslepky,než jsem je sehnal ,uběhla doba.Nyní mám nové žárovka ale z paticí H4. na zaslání zpět na výměnu je již pozdě.Nyní se ptám,jzda se dá nějak ta pative předělat.Na Fabii II jsou patice H.Poraďte co dělat.
6x
Leda bys to mel na tuningove srazy, to si pak kup nova svetla s jinou patici. Jinak receno, zarovky prodej nebo ukecej prodejce k vymene za neco jineho. Bastlit svetla kvuli zarovkam je kravina.
2x
Trochu nesrozumitelné.
Především - stačí letmé nahlédnutí do eshopu a přímo u těchto žárovek je tučným písmem uvedeno
Žárovky nemají homologaci pro provoz na pozemních komunikacích v ČR - určeno pouze pro sportovní účely
zdroj
Takže pokud to máte na starou plečku na rallyekros, tak to tam klidně nějak nabastlete.
Na silnici to nesmí, to už Vám ale sdělili i ostatní
Já jen dodám, že i u homologovaných žárovek je propastný rozdíl mezi H4 a H7. H7 je totiž jednovláknová žárovka, kdy se používá v kombinaci s H1 - jedna žárovka je na potkávací, druhá na dálková světla. Zatímco H4 je dvouvláknová, jedno z vláken je pro potkávačky, druhé pro dálkové světla. I z tohoto popisu je snad jasné, že tyhle dvě žárovky prostě nezaměníte ani náhodou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.