Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kape mi z auta - co je to?

Od: 2874® odpovědí: 9 změna:

Ahoj lidičky.Mám škoda Fabii combi 1,9 TDI. Dneska jsem zjistil když zaparkuji a jdu od auta že mi pod autem něco kape! Je to čirá takutina,ale nafta to není to bych snad po čuchu poznal!*zed*. Jednou to bylo uprostřed kousek za přední nápravou. A jednou kousek pod dveřmi spolujezdce vepředu! Co by to mohlo být? Díky moc.Tom

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

3x

máte klimatizaci? jestli ano, tak to bude z ní a je to v pořádku.

hodnocení

Klimatizaci mám,ale je to fakt normální? Nešlo by to prosím prosím blíže vysvětlit? Díky moc Tom.

tesyk*

když ochlazujete vzduch v autě, tak z něj odebíráte vlhkost a ta musí někudy ven. Čůrající auta jsou v létě úplně normální jev. A takovej čůrající autobus, kde jede klimoška naplno vám vyprodukuje desítky jitrů vody za hodinu...

hanher*
hodnocení

2x

S největší pravděpodobností to bude Fridex, nebo kapalina do odstřikovačů.

doplněno 10.06.10 17:30:

Nebo klimatizace, ale to nic...

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Mohla by to být dešťová voda, někde v těch místech jsou svody odvodnění motorového prostoru ...*nevi*

hanher*
hodnocení

1x

Mrkněte sem, a budete v obraze

garaz.autorevue.cz/...

doplněno 10.06.10 17:37:

Hlavně si to nečtěte celé, stačí první tři reakce.

raadek*
hodnocení

0x
Neni to brzdova kapalina nebo obycejna voda po deštích? Budete ji asi muset ochutnat. R.
hodnocení

Brzdovka mi nemizí! A ta není tak úplně tekutá jako ta co teče*zed*Vyteklo to tak že bych asi poznal že ubývá! Díky,T.

musilnabytek*
hodnocení

0x

když mrknete pod kapotu, tak fábie mají výtokovou trubičku na kondenzát umístěnou zhruba mezi rádiem a motorem. Dobře to jde i vidět pokud vykroutíte kola naplno a mrkne na to ze starny nebo najet na rampu a podívat se, ale z 99% je to z klimy. A další možnost jak to ověřit je, že pojedete bez klimy a voda by se tam neměla po zaparkování nebo zastavení objevit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]