Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem dotaz. Které bych koupí vhodné levné zimní gumy prosím na nějaké dotaz.Bych dál do max 2000 tis víc zbytečné a rozměry 225/45/r17 a podobně. A ENEGRY něco tak C a C slušné. Prosím rády děkují
Co tohle?
Omlouvám se za svůj neotesaný názor...
Pokud chci mít nízkoprofil na zimních gumách, jsem buď ... nebo chci být prostě značkový a to znamená kvalitní TOP gumu - Michelín a podobné.
Koupit si matadorky v takovém rozměru je k smíchu.
Pane Nováku, pochybovat můžete. Matadorky jsem jednou měl na autě a ihned jsem přezouval. Lidi zapomínají na dvě maličkosti:
1) na silnici vás drží pneumatika a vlastní hlava - pokud s hlavou nedokážete nic udělat, máte možnost investovat do pneu
2) obecně platí, že zimní pneu je lepší mít užší - a také kvalitní! Od toho se dělají testy, které vám kolega přikládá.
a k těm rozměrům - nechám to na tazateli, jestli uvede typ vozu... ale nemyslím si, že to má na jedničkovou fábii.
Znám pár lidí, co si koupí báwo nebo audinku - samozřejmě na úvěr, ale pneu má z bazarů a vrakovišť nebo právě číny a podobné - nízký profil a naleštěný litý kola musí být, to je jasný, takže musí šetřit - bohužel - na pneu.
Jejich mozkové pochody však nechápu.
Ad 2: Neplatí to absolutně, na hlubší vodu, hrabačky v hlubokým sněhu nebo prosolenou mazlavou blééé hmotu jsou lepší úzký, na ujetej sníh, námrazy, vlhkou a suchou silnici zase široký. Osobně celkově dávám přednost úzkým, největší problém je ujetej sníh kterej pak nasolí a je z toho mazlavá hmota na který to nezatáčí a nebrzdí
Hankook, Debica, Sava, Fulda... V tomhle rozměru pokud bude něco opravdu levnýho tak nejspíš klouzavá čína...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.