Nejste přihlášen/a.
Takže hodina má 45 minut a ve finále jezdíte 55 minut nebo o 20 dýl (20+45) což je 65 minut.
V průměru tedy jezdíte 60 minut.
Platíš si 45 minut, ale autoškola tě veze 60 minut. To je snad lepší, né?
Pokud chodíte na zvláštní školu, doporučuji si to takto napsat na papír, ať hodiny vidíš a pokud jsou nad rámec platby, tedy autoškola ti věnuje nadrámec víc času na jízdu, tak by jsi měl být rád.
Pokud podepisuješ 65 minut jako 45+45 (90 minut), tak žádej delší jízdu. Ale jak do toho budeš moc kafrat, tak ti to spočítají u závěrečných zkoušek. Dají ti klidně druhý pokus a čau. Dokup si případně nadrámec další hodiny u nás. V Olomlouci je jedna taková autoškola proslulá. Mají 3 pobočky v okolí a s komisaři se velice kamarádí. Pak není problém slušně dojit. Je to kšeft.
Pak nám napiš, jak jsi dopadl, jestli se nebojíš.
nevím, měl jsem "kratší hodiny" než třeba moje manželka,ale taky celý kurz, 3 chlapi jsem dělali zkoušky o 14 dnů dříve než zbytek kurzu. Ale měl jsem už skoro 20let naježděno v provozu, byť sice jen na pístu a pak jako "závozník" ale s odpovědnoastí za řidiče náklad i vozidlo. K tomu přidat zkušenosti v řízení P-V3S , MT55 a ještě OT62 Topas. Takže zase -řazení nebyl problém, zejména u V3S byla nutnost-nahoru s vyšlápnutím spojky a dolů s meziplynem! S topasem extra jízdu-nájezdy na podvalník (toto i s jedním kusem s pádem z něj-neseřízené KSÚ) vagonování.
Já taky před více jak 45 roky odjel jednu jízdu na motorce- učitel mi řekl- "Ty to umíš" a už jsem nejezdil. Na druhou stranu je pravda, že toto bylo v předmětu řízení motorových vozidel na mechanizační zemědělské škole. Teď jsem si dodělával B+E a i sám jsem si chtěl doplatit jízdu navíc / šlo spíše o to zafixovat si na co a kde se komisař zaměřuje / , ale bohužel nebyl časový prostor a nakonec zkouška úspěšná.
Pokud jezdíte 55 minut a vykazuje to jako 2x 45 minut, tak ty jízdy šidí a tím i tebe - nebudeš tak vyježděnej. Pokud se ozveš, tak je tu ale riziko šikany že ti to osladí u zkoušek tak abys musel opakovat.
Pokud jezdit umíš tak bych to neřešil, autoškola ti beztak moc nedá a naučit se musíš sám..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.