Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parametry v TP

Od: doutnak® odpovědí: 6 změna:
Ahoj..Jen taková perlička.Prodávám staré enduro -cross Kawasaki kmx 125 rok 2000 a je tu problém.Tyhle stroje měly papírově 11kw a výš..Myšleno bez úprav.. Já mám v TP údaj 5kw..asi nějaký historický překlep.. nevím.. Dále mají tyto stroje 6rychlostí a já mám jen 5.. Hledal jsem na netu,ale nic moc.. Dočetl jsem se, že pár verzí s 5rychlostmi se vyrobilo,ale ten údaj 5kw výkonu jsem nikde nenašel.Moto je funkční, žádné větší závady nemá,ale bylo tu pár zájemců a šťourají do zmíněných parametrů a koukají na mě jako na podvodníka.. Převodovka je prý rozbitá, když tam nejde 6ka ( nikdy tam nebyla) Jak je možné, že to má 5kw, když se to vyrábělo od 11kw nahoru atd..Cenu jsem nastavil téměř poloviční oproti nabídkám na netu a stejně jezdí jen šťourači parametrů...*smich* Jak byste toto řešili? Mám to dát Zadarmo?*smich*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

motorkari.cz/...

poohlídl bych se i s dotazem tam

hodnocení

Díky..Byl jsem tam a taky se semnou hádají, že vlastním "neexistující" model

Co sehnat někoho se stejnou motorkou ,půjčit TP se správnými údaji a zajít na úřad. . Případně napsat na české zastoupení firmy

Ten pětikvalt je v tabulce jen pro jeden modelový rok, mohla se dělat zkušební serie,mohla se dělat výměna motoru,motorka mohla zůstat někde na skladě nebo jako předváděčka..

Pokud je klasicky na papírech,sedí čísla a běžně procházela TK, neviděl bych v tom problém - většina techniků nepozná ( nic proti nim, ono to ani nejde) správný typ motoru pro konkrétní stroj ,navíc když dnes motor nemusí mít ani evidované výrobní číslo.

petrovic
hodnocení

0x

Z osobni zkusenosti mohu rici nasledujici. Cim levneji prodavas, cim starsi je dana vec, tim vetsi sance je, ze na to prijede nejaka socka, stoural. Prodaval jsem Guzzinu za 270 fiku. Prijel borec, omrkl, projel, sepsal, zaplatil, prevedl. Dal kafe a cigaro a jel dom. 2 roky zpatky jsem prodaval uz trosku unavenejsiho 600 Bandita. Borci uz po telefonu chteli slevu na benzin. Ze to maji daleko. Druhy ze da pulku penez, zbytek na splatky. No, des bes. K tvoji KMXu. Podivej se na partsdepot. Zadej presne parametry a vyjede Ti rozkres dilu. Dej si prevodovku a uvidis, kolik ma rychlosti. Bude to jen nejaky prechodny modelovy rok. 5kW je preklep v TP. Ale to pujde tezko opravit. Zname uredniky. A mate prohlaseni vyrobce? A jine pindy. Ja osobne bych motorku s nejakou chybou v TP uz nekoupil. Uzil jsem si toho uz dost.

hodnocení

Dík..Jde o to,jestli tahle chyba je někomu na škodu.Ta chyba tam je x let a ničemu nevadí..Jen prostě důvod ke spekulacím..

paveldvorak
hodnocení

0x

vyčerpávající odpověď poskytne zastupení značky Kawasaki

Ten TP někdo vystavil a z něčeho vycházel...a nevíme o jakém TP píšeš...z německa se vozí 90 kw motorky upravené na 25 kw, proč vy nemohla mít tvá mrdka jiný motor např,. z Hondy cube a v reálu 3,5 kw:-P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]