Nejste přihlášen/a.
Co sehnat někoho se stejnou motorkou ,půjčit TP se správnými údaji a zajít na úřad. . Případně napsat na české zastoupení firmy
Ten pětikvalt je v tabulce jen pro jeden modelový rok, mohla se dělat zkušební serie,mohla se dělat výměna motoru,motorka mohla zůstat někde na skladě nebo jako předváděčka..
Pokud je klasicky na papírech,sedí čísla a běžně procházela TK, neviděl bych v tom problém - většina techniků nepozná ( nic proti nim, ono to ani nejde) správný typ motoru pro konkrétní stroj ,navíc když dnes motor nemusí mít ani evidované výrobní číslo.
Z osobni zkusenosti mohu rici nasledujici. Cim levneji prodavas, cim starsi je dana vec, tim vetsi sance je, ze na to prijede nejaka socka, stoural. Prodaval jsem Guzzinu za 270 fiku. Prijel borec, omrkl, projel, sepsal, zaplatil, prevedl. Dal kafe a cigaro a jel dom. 2 roky zpatky jsem prodaval uz trosku unavenejsiho 600 Bandita. Borci uz po telefonu chteli slevu na benzin. Ze to maji daleko. Druhy ze da pulku penez, zbytek na splatky. No, des bes. K tvoji KMXu. Podivej se na partsdepot. Zadej presne parametry a vyjede Ti rozkres dilu. Dej si prevodovku a uvidis, kolik ma rychlosti. Bude to jen nejaky prechodny modelovy rok. 5kW je preklep v TP. Ale to pujde tezko opravit. Zname uredniky. A mate prohlaseni vyrobce? A jine pindy. Ja osobne bych motorku s nejakou chybou v TP uz nekoupil. Uzil jsem si toho uz dost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.