Dobrý den. Jde mi spíš o názory. Dnes jsem prodal auto. Kupující si ho v pátek byl prohlédnout, projel..při zkušebce řekl, že mu jízda stačí a že bere. Dnes si pro auto fyzicky přijel. Udělali jsme přepis a odjel. Pak ještě SMS, že dojel v pohodě a auto jelo super. Odpoledne však volal,že mu při zařazení D škube automatická převodovka. O tomto problému nevím, mě to nedělalo, ani jemu při zkušební jízdě, ani dnes celou cestu domů (cca 200km). Pak prý jezdil po městě a pak si všiml že to dělá. Automat prý řadí v pohodě, ale pokaždé když zařadí D, tak prý to škubne. Kdyz to hodinu stálo, tak to prý zase nedělá..Jsem z toho špatný, on také samozřejmě..teď ale nevím vůbec jak do toho. Děkuji za Vaše názory.
Ale převodovka řadí skvěle, plynule bez cukání. Že prý to cuká jen někdy a jen při přepnutí na D. To bych nemluvil o vylágrované převodovce...bohužel nevím co se mohlo stát
Již jsem tak udělal...nicméně prvně mluvil o odstoupení od smlouvy důvodu skryté vady, to si ale nemyslím, že by byla skrytá vada..pak o nějakém podílení se na opravě...za to ale já přeci nemůžu, nevím co se teď stalo. Já s tím problém neměl, ani při zkušební jízdě se nic takového neprojevilo..
Nevím jaký je to přesně automat..typ převodovky,ale po nastartování v těchto teplotách je úplně normální, že při zařazení D nebo R to autem škubne.! Měl jsem spoustu starších automatů a i měl možnost jezdit zánovními a taky to v nich škublo při zařazení na místě..D nebo R..Pokud mu auto jezdí,tak ho ignorujte a nic neplaťte.. Rezolutně sdělte, že teď je auto jeho a koupil si ho se vším všudy! Nějaké cuknutí není závada! Auto už není vaše,ale jeho!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.