Nejste přihlášen/a.
ahoj,prosím vás,neslyšící syn dělá autoškolu,a já bych mu potřeboval co nejlépe vysvětlit fungonání brzd,spojky,převodovky,atd.Vím,že nejlépe to pochopí,když to uvidí jednoduše a přehledně nakresleno.Kdysi,když jsem dělal vojenský řidičák,měl jsem takovou knihu velikosti zhruba sešitu A5.Tam bylo všechno krásně,jednoduše a hlavně přehledně nakresleno.Nemáte někdo prosím tuto knihu,že byste mi tyhle obrázky ofotili a poslali třeba e-mailem,nebo nevíte kde bych podobné a hlavně jednoduché a přehledné obrázky sehnal na internetu?Moc díky,M.
Mám na disku uložen obsah CD s informacemi nutnými k úspěšnému složení technické části autoškoly. Vše je přehledně vysvětleno a popsáno na vozech tuším Škoda Fabia a Felicia, které (bohužel) jsou v autoškolách nejrozšířenější.
Právě převodovka a brzda je tam na obrázcích popsaná, dále motor, indikátory na palubní desce, popsány vzorové odpovědi na typické otázky jako tažení vozu, připojení vozíku, postup opravy kola atd. Mj. i řešení křižovatek a přednosti v jízdě.
Máte-li zájem, můžu vám CD vypálit a zaslat za cenu poštovného+CD. CD není oficiálně volně k šíření, w@rez se sem dávat nesmí, tak ulož to ani navrhovat nebudu, více se můžeme domluvit osobně...
Držím palce Vašemu synovi ať mu vše dobře dopadne!
třeba zbynekmlcoch.cz/...
nebo adresa na fotce, třeba se zaregistrovat, tam jsou také obrázky
nebojte se napsat do vyhledavače co chcete vědět, třeba : funkce brzd, nebo funkce převodovky a kliknout, je tam toho moc a moc, jen si vybrat...
doplněno 09.06.10 22:49:třeba na motorkari.cz/... je popsaná funkce i s obrázky, je to sice pro motorkáře, ale je to jedno. a na konci článku dole jsou další kapitoly o motoru, převodovce, spojce, chlazení, a další.
nebo si otevřete Wikipedii a tam zadávejte hesla, nebo v Google třeba u hesla brzdy nebo spojka přepněte na Obrázky a jednotlivé zajímavé zvětšete na celou obrazovku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.