Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
mám dotaz ,prodala jsem auto ale nebylo na mě přepsané byla jsem v mezikonce,a ted bych ho potřebovala odhlásit na kupujícího..jen nevím jestli to půjde.. děkuji..
dobry den sel bych za majitelem vozu ,bude to pan od k tereho jste to koupila at to auto odhlasi na pana co to od vas koupil
jestli jste v kolonce budete mit problem s ČKP
Odhlašovat odhlášené auto nelze. Dalším krokem je přihlášení odhlášeného auta.
Asi tak, jak nelze namáčet již namočené prádlo.Namočené prádlo lze prát, odstřěďovat, sušit, ale ne namočit, protože je namočené.
Auto je odhlášené, proto jej nelze dál odhlašovat...ten kdo auto odhlásil jej již odhlásil...teď je nutné auto na někoho přihlásit...Podle zákona odhlašuje TEN, kdo je zapsán v systému jako provozovatel...a teď tam není zapsán nikdo , původní provozovatel který tam byl zapsán auto odhlásil, a avizovaný provozovatel se ještě nepřihlásil...
Tak Robine už to chápeš?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.