Nejste přihlášen/a.
Zdravím, minulé jsme koupén auto VW Golf 6 DSG 2010 192tis tachometr. A prosím vás chtěl jsem něco zeptat mě trochu diví ohledně ten naposledy servisu z motor co kdy změnen olef,filtry rozvody apod, posílám obrázky z servisu a myslíš celé vyměnil na nové oleje filtry rozvody atd z 189tis tachometr? Prosím odpověd děkují
pepiku koupils auto o kterým nic nevíš takže nešpekuluj a udělej rozvody i s vodní pumpou
olej v motoru a všechny filtry dále nech udělat olej v převodovce a doufej že auto bude jezdit
jj přesně. a proběh na olej zkrátit -klidně třeba na 5000km dle dalších klidně i méně!
Jen tak pro formu auto koupeno letos ,jsem 2 majitel /pokud nepočítám "lísingovku" / rozvody dělány před 22 000km- rozvodový řemen popraskaný, VP začala protékat , ...potvrzeno mým mechanikem. že rozvody byli měněny dle zápisu tj těch +- 22tkm, ale ty nejlevnější šunty co se dali sehnat, navíc to dělal asi amatér-na VP nechal původní těsnění a přidal nové!.
V případu tazatele vyměnit vše raději už včera!
vyjetý olej z podobných neservisovaných ojetin je 5x lepší neý lazurol a 3x lepsí než luxol...kolem chaty jsem postavil 2m vysoký laťkový plot, každý rok ty laťky natřu vyjetým olejem z tédéíčka které bylo servisováno po 30 tis km...má krásnou dehtovou barvu netvoří se na tom plíseň...předtím jsem to patlal luxolem praskalo to a dělala se na tom plíseň
Být tebou tak doufám, že se dělal i jiný servis než je v té servisce, ale protože to bylo ve stodole tak to do ní nikdo nenapsal. V tom horším připadě byl proveden italský servisní interval což je u DSG s motorem od VW poněkud smrtící kombinace
Jinak obecně platí, že pokud se má něco měnit a není jasné, kdy se to měnilo tak proběhne výměna nejlépe hned.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.