Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Servis rozvody olej

Od: pepik odpovědí: 7 změna:

Zdravím, minulé jsme koupén auto VW Golf 6 DSG 2010 192tis tachometr. A prosím vás chtěl jsem něco zeptat mě trochu diví ohledně ten naposledy servisu z motor co kdy změnen olef,filtry rozvody apod, posílám obrázky z servisu a myslíš celé vyměnil na nové oleje filtry rozvody atd z 189tis tachometr? Prosím odpověd děkují

Servis rozvody olej

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pepiku koupils auto o kterým nic nevíš takže nešpekuluj a udělej rozvody i s vodní pumpou

olej v motoru a všechny filtry dále nech udělat olej v převodovce a doufej že auto bude jezdit

jj přesně. a proběh na olej zkrátit -klidně třeba na 5000km dle dalších klidně i méně!

Jen tak pro formu auto koupeno letos ,jsem 2 majitel /pokud nepočítám "lísingovku" / rozvody dělány před 22 000km- rozvodový řemen popraskaný, VP začala protékat , ...potvrzeno mým mechanikem. že rozvody byli měněny dle zápisu tj těch +- 22tkm, ale ty nejlevnější šunty co se dali sehnat, navíc to dělal asi amatér-na VP nechal původní těsnění a přidal nové!.

V případu tazatele vyměnit vše raději už včera!

paveldvorak

vyjetý olej z podobných neservisovaných ojetin je 5x lepší neý lazurol a 3x lepsí než luxol...kolem chaty jsem postavil 2m vysoký laťkový plot, každý rok ty laťky natřu vyjetým olejem z tédéíčka které bylo servisováno po 30 tis km...má krásnou dehtovou barvu netvoří se na tom plíseň...předtím jsem to patlal luxolem praskalo to a dělala se na tom plíseň

Paveldvorak.. Tím bych se moc nechlubil! Vaše příspěvky hýří poučkami co je a není podle zákona a pak tohle? Jasně že kdejaký vidlák lije olej za plot nebo do kanálu a neuvědomuje si, že otráví spodní vodu..Tak spadáte do stejné kategorie..Matlat to po plotě je stejné jako vylejt to do trávy*alene*

paveldvorak
hodnocení

0x

podle záznamu se minimálně 4 roky nevyměnil olej...dle mých zkušensotí už ted tam chybí litr a zbytek je černý jako šuvix

to auto bych vrátil dokud je čas

hodnocení

0x

Ty být dobrý češtyn. Pokud není serviska zfalšovaná, tak říká, že na rozvody je teď akorát čas. Byly dělané před 6 lety a ještě kdo ví jestli opravdu. Auto bylo Ital a pak Rakušák? Kdo ví, cos to koupil. ;)

mathew
hodnocení

0x

Být tebou tak doufám, že se dělal i jiný servis než je v té servisce, ale protože to bylo ve stodole tak to do ní nikdo nenapsal. V tom horším připadě byl proveden italský servisní interval což je u DSG s motorem od VW poněkud smrtící kombinace*smich*

Jinak obecně platí, že pokud se má něco měnit a není jasné, kdy se to měnilo tak proběhne výměna nejlépe hned.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rozvody auto
Otázky na téma servo olej

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]