Nejste přihlášen/a.
Mám dojem, že mi auto přibrzďuje, při dojíždění se relativně rychle zastaví...
Ale žádná brzda ani ložisko na žádným kole není teplý...
Já vím že se to má zvednout a má se to nějak otočit to kolo,Já vím že se to má zvednout a má se to nějak otočit to kolo No ale kdyby drhla brzda tak co s tím můžu dělat? Všechny 4 mám kotoučový
A pneumatiky? Tlak v pořádku? ... Nedojíždíte do kopce? A taky to může být jen dojem, že se rychle zastaví...A kdyby drhla brzda...pak asi servis, ne? Co jiného, když to sám nezvládnete...
Zvládnu to, jenže nechci hasákem rovat ty brzdový válečky a stahovák samozřejmě nemám.
je to jenom takovej pocit prostě jakože to dokončení jízdy není takový plynule na konci se to jakoby sekne, samozřejmě nepatrně
tlak pneu dám jednou za 3 měsíce na 2 bar na digitální pneu u MOL.
Já jenom, jestli to tady nějakej profík neřešil už, ona teď jak je zima tak ty brzdy i ty ložiska by mohli rychle se ochlazovat, bez zvednutí každého kola zvlášť to stejně asi neidentifikují...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.