Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xtrons PSF70MTVL

Od: muky odpovědí: 2 změna:
Ahoj, v lednu jsem si koupila rádio do auta zn. Xtrons PSF70MTVL a poslední dobou cca po půl hodině přehrávání písniček ze Spotify se začne sekat. Musím ho vypnout a po několika minutách znovu zapnout, přijde mi, že se přehřívá. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Rádio je sice v záruce, ale je pro mě komplikace ho nechat někým vymontovat, poslat na reklamaci a pak zase znovu namontovat, nedej bože, kdybych čekala 30 dní na vyřízení reklamace s tím, že jim se závada neprojevila.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no já vám mladým již nezorumím, ale jestli to přehrává něco přes net, ba dokonce i přes BT, tak se to seká zcela "normál" občas každému. Zlatý MP3 - to je jistota mých mladých let, nacpěte tomu MP3 skladby na flešce a rádio pojede jedna báseň.

hodnocení

0x

S tímto konkrétním rádiem zkušenost nemám, ale pokud máte podezdření, že se přehřívá, asi se reklamaci nevyhnete. Ovšem v situaci, kdy jde o rádio neoriginální, je to skutečně na dlouhé lokte. Já měl před lety problémy s origo rádiem ve Sprinteru, přehřívalo se, vypínalo se. Servis, jak u Mercedesu zvykem - salám. Nakonec se to rádio komplet spálilo, ,,vodbornící´´ servismeni to konečně museli řešit, vyměnili - přehřívalo se zas. To už, naštěstí řešili, zjistili že auto dobíjí okolo 16-17V, řešili to, pak už rádio bylo v pořádku, jen žárovky u toho auta vydržely daleko méně, než u jiných Sprinterů ve firmě.

Takže pokud Vám to rádio instalovala firma, šel bych po nich, pokud jste si to instaloval sám, přeji pevné nervy - a to napětí bych přeměřil, ale bacha, u toho Meďáka to nakonec museli měřit datalogerem, protože při vytáčení motoru na dílně to nedělalo problém, ale až při delší jízdě po dálnici to napájení lezlo nahoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]