Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu :
1 otazka :mam 10 rocny HYUNDAI IX 35 automat diesel.V poslednej dobe sa mi stava,ze prevodovka akoby sa zlepila,lebo autom trhne.Na krizovatke ked sa pohynam,alebo ked podraduje .Zaujimave,ze to je iba sem tam.Niekedy 2-3 tyzdne nic a niekedy aj 2-3 x denne.Co to moze byt.Pokial nemusim do servisu neidem.Tam mi ihned povedia,ze treba vymenit to aj to a este aj to.
2 otazka :taktiez asi 3-4 mesiace mi stupla spotreba cca o 1,5 az 2 l/ 100 km.Ako v meste,tak aj mimo..Tankujem vzdy to iste palivo.Cim to moze byt?
Dakujem za odpovede.
Vypadá to, že převodovka je buď nevratně poškozená či je omezená její funkčnost. Ale čím to je - takto na dálku lze těžko diagnostikovat. Tj je nutná návštěva servisu, provést diagnostiku či fyzickou konrolu převodovky, oleje ev filtru. Spotřeba může souviset se špatnou funkcí převodovky, ale i nemusí. To je taktéž na dálku těžké diagnostikovat. Postupovat stejně jao u převodovky- tj návštěva odborníka a kontrola motoru, filtru vzduchu, olejové náplně, funkčnosti čidel,...
Ma 93000 km. druh prevodovky neviem.Diky za radu.Skusim tu prisadu.A ked nepomoze,ostava ten servis.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.