Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta bude nebude?

Od: nella odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Dnes jsem vjěla do křižovatký když probliklo na oranžovou,asi bych nestihla zabrzdit. Je to velká Křižovatka v OV. Když jsem přejíždělá tak jsem si všimla na konci na sloupu asi tři nějaké kamery a nějaké svetlo které probliklo. Je možné že ke konci křižovatky byla už červená. Je možne že mě to vyfotilo? Kolik to může být na pokutu?Uplně jsem z doho neštastná a pořád na to myslim jak to dopadne...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

podstatný je okamžik vjetí. Mnohdy se stane, že si do křižovatky najedete na zelenou a než se z ní vymotáte tak je dávno červená. Pro rejpaly - nemyslím ucpanou křižovatku v přímém směru, ale odbočování vlevo.

mě dnes začala blikat červená na železničním přejezdu když jsem byl 2 metry před závorou, při brzdění bych asi vjel do dráhy a musel couvat, tak jsem projel a taky jsem o očekávání

paveldvorak

zda je tomu skutečně tak, uvidíme brzy v televizi

@jirik50: Každý jezdí na červenou.

jirik, pokud jste vjel 3 a více vteřin po červené na přejezd, může být sankce, když to stihnete, tak nikoli.

kimbert*
hodnocení

1x

Jestli je to tato křižovatka na Českobratrské ul. ,tak ty kamery hlídají jak průjezd na červenou tak rychlost mapy.cz/...

paveldvorak

Pokuta bude. I pršet bude.

nella
hodnocení

Jo je to přesně ona.Ale jela jsem s druhé strany. Moc to tam neznam. a křižovatka dlouhá jak ...

hodnocení

0x

Nebude. Jela jste na oranžovou. Často to bliká furt, i na zelenou.

nella
hodnocení

Vjela jsem do křižovatky když problika ze zel. na oranžovou. Je to dost velka křižovatka tak si myslim že asi v puli už byla asi červená.

nelly
hodnocení

Jezdí jak se má,dodžují rychlost a celkem vše. Tak by mě to pořádně nasra.. kdyby přišla pokuta. Před vanocema nemilý dárek.

hodnocení

0x

Za prvé to není nijak zvlášť velká křižovatka, asi jste ještě nejela přes Vodárnu. Tahle vaše má zhruba 40x40 m. Vodárna 70x50, a i to není nic extra. No ale jestli jste jí projížděla půl dne a z druhého směru se už na vás řítil provoz, tak se vám jako obří jevit musela *smich*

Za druhé, pokud to bylo tak jak píšete, tak je to v pořádku. Důležitý je okamžik vjetí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]