Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Dnes jsem vjěla do křižovatký když probliklo na oranžovou,asi bych nestihla zabrzdit. Je to velká Křižovatka v OV. Když jsem přejíždělá tak jsem si všimla na konci na sloupu asi tři nějaké kamery a nějaké svetlo které probliklo. Je možné že ke konci křižovatky byla už červená. Je možne že mě to vyfotilo? Kolik to může být na pokutu?Uplně jsem z doho neštastná a pořád na to myslim jak to dopadne...
podstatný je okamžik vjetí. Mnohdy se stane, že si do křižovatky najedete na zelenou a než se z ní vymotáte tak je dávno červená. Pro rejpaly - nemyslím ucpanou křižovatku v přímém směru, ale odbočování vlevo.
mě dnes začala blikat červená na železničním přejezdu když jsem byl 2 metry před závorou, při brzdění bych asi vjel do dráhy a musel couvat, tak jsem projel a taky jsem o očekávání
Jestli je to tato křižovatka na Českobratrské ul. ,tak ty kamery hlídají jak průjezd na červenou tak rychlost mapy.cz/...
Za prvé to není nijak zvlášť velká křižovatka, asi jste ještě nejela přes Vodárnu. Tahle vaše má zhruba 40x40 m. Vodárna 70x50, a i to není nic extra. No ale jestli jste jí projížděla půl dne a z druhého směru se už na vás řítil provoz, tak se vám jako obří jevit musela
Za druhé, pokud to bylo tak jak píšete, tak je to v pořádku. Důležitý je okamžik vjetí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.