Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znáte tyto žárovky?

Od: lada1® odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano znám. Základní řada Philipsu. Kupuju jenom Philipsky na pema-autodílech pro všechny.

Kvalita za rozumnou cenu (základní řada).

Pokud máš H7, tak doporučuji propojit přes odporové dráty třeba u Fabie1, kde rády odchází.

elancar.cz/...

asd1
hodnocení

0x

Kvalitou ca střed...

Asi nejlepší poměr výkon - cena mají Lidlovky, ty +100% svítivostí nejsou daleko od Nightbreaker a i životnost je podobná.. Resp. ty co byly vyrobený v Německu, aktuální jsou čína a je otázka jestli kvalita nešla dolu.. (mám zásobu těch z D)

hodnocení

0x

Kupuju normální žárovky, klidně u pumpy. A posledně jsem koupil v Lidlu, jsou naprosto vyhovující.

zvedavec
hodnocení

0x

a k čemu tak moc svítící žárovky?Aby se řidiči ještě víc oslňovali navzájem?už tak je pro oči každý den cestovat autem zátěž. Pokud je třeba, zapneš dálkovky...

asd1

Dobrý žárovky v seřízeným světle neoslňujou... Oslňujou šmejdy s nepřesně umístěným vláknem, falešný xenony, LED náhrady H7, světla čínský šmejdy s nepřesnou parabolou nebo clonou, blbě seřízený světla apod.

Hlavně oslňují matný poškrábaný paraboly předních světel. Svítí jak mlhovky. Nablízko a všude do stran oslňují a řidič nevidí.

22.11.22 17:27
Znáte tyto žárovky?

ja1
hodnocení

0x

Tyto 12972PRC jsem kdysi dal do svého Nissanu místo těch bludiček co tam byly od předchozího majitele a rozdíl v osvětlení byl skutečně značný. Prodávali je u kasy na pumpě, tak jsem si řekl že je zkusím a vyplatilo se to.

doplněno 22.11.22 19:33:

Při likvidaci auta jsem si je zase vymontoval.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]