Nejste přihlášen/a.
dobrý den prasklo mi přední sklo prasklina asi 20 cm chci koupit nove ale nikde nemužu nejít ,auto je trochu starší všude nacházím jen na novější typy ptal jsem se kamaráda co pracuje v servisu a říkal že na to auto to bude stát 4000 s prací + guma kolem skla za 800 . zdá se mi to moc oproti sklum co jsem videl na internetu na mnohem mladší modely . jedná se o Volkswagen passat 1.8 GL
rok výroby1989. chci se zeptat kolik asi bude stát sklo bez práce dekuji .
Někdy to jde opravit, není-li to před řidičem. 20cm je ale možná moc, nevím. Podívejte se, co píče iDnes, nebo si vygooglujte oprava čelního skla.
Zkuste zapátrat na vrakovištích. Tam se fag najdou náhradní díly za super ceny Pokud se povede, nechte sklo vyměnit specializovanou firmou... sice to bude stát nějakou kačku navíc, ale získáte tím možnost případné reklamace a především možnost připojištění čelního skla za 500,- Kč ročně (pojišťovna pojisťuje jen nová skla!). Vyplatí se to!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.