Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrdi mi zadni pneumatika za ridicem

Od: vinc odpovědí: 7 změna:
Dobry den posledni dobou si vsimam kdyz jsem prehodil na zimni kola tak kdyz nekam jedu a zastavim tak citim smrad pneumatiky zadniho kola za ridicem.Nikde mi nic nedre ani koutouce o desticku.Jestli to treba neni tim jak se vyfuk ohreje a v tomhle pocasi jde teplo od vyfuku ke kolu pak je citit pneumatika?Gumy jsou starsi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

po jízde sáhnete rukou na disk - je horký? Pak smrdí brzdy a ne guma...

Chcete mít jistotu? zvedněte na heveru, sundejte kolo, podívejte se, jestli není pneu odraná na vnitřní části. Už jsem viděl pneumatiku, kdy hloubka 1 cm (nová) měla z vnitřní strany trčící drátky - stačilo pár km navíc a nehoda by byla na světě.

hodnocení

1x
A nemá výfuk někde u toho kola dírku? Že by horké zplodiny gumu ohřívali? Není měkká? Pneumatika myslím.. Měkká guma se taky o hodně víc zahřívá.. Mrkněte na tlak..Pak ještě jestli jste nepřehodil směrovou gumu na jinou stranu..Ale to by se asi zahřívalo spíš v létě na dálnici..Je to osobák, doufám? U nákladních aut která mají tupláky dře jedna guma o druhou, když je jedna z nich podhuštěná..nebo obě

vinc
hodnocení

Prave ze plechove kolo neni teple je vlazne kdyz si cuchnu ke pneumatice tak to jde primo ten smrad z gumy.

Tak nezbude než se podívat - dřív než to prdne.

vinc
hodnocení

To jsem se nedival jestli nemam v miste prdly vyfuk diky za radu

vinc
hodnocení

Tak jsem se dnes dival na to kolo a je to opravdu zasekly brzdic to se celou dobu palili brzdove desticky.Kdyz tocim s kolem tak jde s vetsim odporem tocit v tydnu jsem domluveny s mechanikem se mi na to podiva.
Tak to vidíte..Smrad z destiček totiž připomíná hodně smrad pálící se gumy ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]