Nejste přihlášen/a.
nechci dělat reklamu, ale v odkazu je konfigurátor tak si tam vlož svoje auto a najde ti to typ i kapacitu a vyhodí i nějaké návrhy: battery-import.cz/...
Mě konfigurátor vyplivuje na Fabii 1.4MPi 45AH - 52Ah... dost k prdu, když je box i na 70Ah a mám vyhřívané sedačky.
Naprosto poddimenzované.
Ve Fíku 1,6 benzín mám 43 Ah, vyhřívaný sedačky (mmch. to si vezme asi jak mlhovky = prd), i vyhřívaný čelní sklo (to si vezme už dost, má to pojistky 2x 30A tušim) a neni problém, origo baterka 11 let chcípla na vybití při stání.. Pak Varta sračka chcípla po dvou letech (dobíjení OK), po ní Exide zatim 4 roky a furt OK. Nevidim důvod dávat větší, jen se zbytečně vozí olovo navíc.. Možná kdo jezdí couračky po městě do 2 km kdy se start nestíhá dobít a nikdy nejede dál.. Tam má větší kapacita smysl aby nemusel tak často nabíjet externě..
Je fakt že oproti Fobii má Focus lepší altík..
Focus má lepší altík a hlavně nemá elektrohydraulické servořízení, takže neteče při parkování do serva klidně i 80A. Zvláště pokud lidi mají zlozvyk zatočit volantem a opřít se do dorazu volantu a tlačit ho jak bejk a přitom čumět a couvat. Jako, kdyby to pomáhalo a zatočilo ještě víc
. Servo kvičí a bere nehorázný proudy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.