Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhlé kolo dovnitř auta

Od: jirkakrat odpovědí: 7 změna:
Čau borci. Prosím vás o radu. Když se podívám zezadu na auto (škoda Octavia I, 2002) tak jde vidět, že je levé kolo vyhlé směrem dovnitř auta. Při jízdě jakoby piskala brzda ( i při brzdění) když jsem jel cca 100km/h a začal více brzdit, tak mi volant a auto začalo vybrovat. Myslíte, že je na vině brzdový kotouč? Popřípadě kolik by stála oprava? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Kotouč může být na vině maximálně u toho pískání, jinak ne. Ani nepíšete, jestli se jedná k přední nebo zadní kolo (pohled zezadu, ale vibrace i do volantu). Taky jestli je vyhlé dovnitř směrem nahoře, nebo dole, nebo úplně někde jinde.
Je to potřeba dát na zvedák a zkontrolovat díly nápravy.
jirkakrat
hodnocení

Je to levé zadní kolo, horní část kola je vyhlá dovnitř auta. Prosím, co by to přesně mohlo být?

Jo, to už jsem viděl několikrát. Rezavá a zlomená zadní náprava. Obdivuji tvou odvahu jezdit s tím vysokou rychlostí.

hodnocení

0x

Pokud je kolo (kterékoliv) viditelně vyhnuté kamkoliv, jde o poškození některé části nápravy. Pískání a vibrace s brzdami nic společného mít nebude, spíš Vám někde něco drhne. Jezit s tím víc, než 20 km/h je soutěž o " Darvinovu cenu" ! *ee*

hodnocení

0x

To je 4x4 verze?

Jinak se zadní náprava celá musí vyměnit.

hodnocení

0x

Môže byť prehrdzavená zadná náprava,dosť častý problém pri týchto starších autách.

zaseja
hodnocení

0x

Múže to být jenom unavená a nebo prasklá pružina pérování na tom levém kole

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]