Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popraskané pneumatiky na zimu

Od: pepee odpovědí: 8 změna:
Ahoj,
Autem moc nejezdím, ale přeci jen je zima. Nebo alespoň bude. Jezdím město, z práce do práce. A to ne vždy. Bylo mi řečeno, že zimní kola jsou vhodné na výměnu. Vzorek 4-5mm. Ale jsou jakoby místy popraskané. Je to vada? Mám koupit nové?
Vyrobeno v 39.tydnu 2016
Děkuji za názory

Popraskané pneumatiky na zimu
Popraskané pneumatiky na zimu #2
Popraskané pneumatiky na zimu #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

7x

Jo, kup nove. Toty jsou po smrti. A uz i ty 4mm jsou na hrane. Stare 6 let, ojete, popraskane. Neni nad cim premyslet.

pepee
hodnocení

Jsem se potřeboval ujistit no.

dylin
hodnocení

5x
Nokiany tohle dělají, ale je to jenom kosmetický. Jestli je ten vzorek při zmacknuti poddajny, tak to ještě letos můžete zkusit dojet. 0

hodnocení

4x

To jsou popraskané okraje běhounu. Konstrukční části pneumatiky jsou v pořádku, tam žádné praskliny nejsou. Klidně bych je tuto zimu dojezdil.

pavels
hodnocení

4x
Chces-li je vymenit, tak to udelej. Jednu zimu (posledni) jeste vydrzi.

hodnocení

4x

Já bych je dojezdil, když tak málo jezdíte.

el
hodnocení

2x
Já bych je dojezdil, jestli to má být jen čistě na městský provoz. Osobně bych je nechal už i na léto a pak koupil úplně nové na další zimu, ale to záleží na dalších okolnostech a především na vás.
6 let neni zas tak moc, myslím že by mohli ještě posloužit, hlavně při jízdě počítat s tím že ty gumy už mají nejlepší za sebou.

mathew
hodnocení

0x

Vyhodit a další Nokiany nekupovat, když to neumí vyrobit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]