Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta

Od: kamil* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den mám dotaz umřelo nám auto které máme ještě na leasing bohužel leasingovka mi zatrhla sešrotování auta je možné to auto prodat jako celek někomu na díly třeba díky?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paveldvorak
hodnocení

2x

otázce nerozumím, auto patří leasingove a ty nemáš co prodávat...auto doplatíš, přepíšeš na sebe a pak můžeš sešrotovat

hodnocení

2x

Auto můžeš prodávat, až bude tvoje, takže buďto doplatit a prodat, měl by jít pak udělat přepis rovnou na kupce.

hodnocení

1x

Vozidlo prodáte jako celek někomu, který si s tím udělá co chce. Vy jen MUSÍTE zařídit přepis na kupce, nenechávat to udělat jeho. Jen se musíte domluvit s firmou, které vozidlo zatím patří, zda dovolí prodej..

Nedávat doklady z ruky...

kamil*
hodnocení

Chápu ale jak udělám přepis když auto je leasingovky?
kamil*
hodnocení

Firma mi to právě nedovolila

Tak o nepůjde obejít, musíte s nimi vyjednávat..

kamil*
hodnocení

To jsem právě zkoušel a nic no jediný co jsem mohl dát značky do depozitu

Doplatit lízink a prodat. Depozit to nevyřeší.

hodnocení

0x
Vy jste si vážně myslel, že to přestanete splácet, protože to nejezdí? To je jako přestat splácet hypotéku na dům, protože do něj začne zatékat..*alene* Leasingovku nezajímá, že to auto najednou nejede..Oni to budou chtít doplatit tak jako tak.Jediné co je výjimka z placení (pokud to máte ve smlouvě) že by došlo ke krádeži nebo by na to padl strom a bylo to pojištěné..Jinak vám splácení neodpustí.. Jiná věc by byla, kdybyste to měl pronajaté což nemáte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]