0x
Vážená tazatelko, tak po přečtení těch předchozích rad, bych měl taky jednu, podobně cennou. Když vám auto zdechne, tak jej otočte na záda a zkuste mu dát umělé dýchání z úst do sání. Přitom průběžně provádějte masáž motoru klepáním na jeho blok. Na ztuhlý volant doporučuji FastumGel . Pro případ, že vám motor sám od sebe naskočí, což je rozhodně způsobené nadbytečným množstvím ovsa v palivu (...když já jim dám ovsa, oni skáčou hopsa...), použijte ovesné vločky do palivového filtru. A při úniku paliva použijte vložku Tena Ladys. Jinak co se týče problikávání kontolky při jízdě do zatáčky, tak jsou v podstatě dvě možnosti jak problém podomácku vyřešit. Buďto budete jezdit stále jen rovně, a nebo si na tu kontrolku přilepte fotografii vašeho milého. Původní problém sice zůstane, ale vás to přestane iritovat. Podobně můžete léčit autorádiem třeba i nepříjemné zvuky od sjetých brzdových destiček a nebo převodovky bez oleje. Vždy stačí přidat na hlasitosti a problém zmizí. Nu a na konec, kdyby všechno selhalo, tak zkuste ten servis. Levné to určitě nebude, jen za pozdrav si naúčtují kolem 300Kč, ale ze všech výše uvedených řešení je to to nejspolehlivější. Po dlouhých a marných pokusech si ani já doma nešiju obleky, ale přenechávám to lidem, kteří tomu rozumí. Mimochodem, věříte, že jsem se tu ještě nesetkal s otázkou ku příkladu: "jak si zkrátit rukávy u značkové, prošívané al bundy?", ale generálku motoru by tu dělal každý...
Vážený pane,máte úžasné vyjadřovací schopnosti,musím Vám přiznat,že jsme se s kolegyněmi úžasně pobavily.Doufám,že se psaním nebo podobnou činností živíte.Hopsa,tedy to skáču já,už mi to nedělá.Tak jsem zajela po Vašich radách za známým,napíchl ho na počítač a přesně to,co jsem už věděla,že dělá otáčky mají být kolem 800,900 padaly chvílemi na 400 až 500.Jen s tím,že jsem koupila přípravek Valvoline a tím mi vyčistil škrtící klapu a je to. Šlo o to,že mi nikdo nevěřil,když to zkoušeli při jízdě,tak se jim to jak naschvál nestalo.Mějte se všichni hezky.J