Zdravim,u peugeotu 207sw rok08 mi od prevodovky jde takovy klepani.Kdyz sedim v aute a rozjizdim se nebo kdyz za jizdy sundam nohu z plynu a zas pridam(tak aby se jakoby projevily vule v pohonu kol) je slyset klepnuti,proste nekde je vule.Klouby na obou stranach jsou vporadku a to i klouby na strane u prevodovky.To klepani jde nejspise od diferaku.Kdyz je predek zvednuty a otacim kolem dopredu a dozadu tak je ta vule slyset.Kdyz cukam obema kolama jednim tam a druhym zpet - je vule slabsi.Kdyz obema kolama soucasne tam a zpet tak vule neni slyset. Moje otazka zni: da se to opravit nebo je to na vymenu/repas prevodovky? Diky za odpovedi
Tip na uložení kamenů v diferáku - volný a při pootočení to klepne.. Opravit jde všechno, jiná převodovka bývá řádově levnější - musíš to celý rozebrat a jednotlivý díly nejsou zrovna levný (až výpalný - chceš jezdit tak cáluj), pokud to opravuje servis tak to bývá úplně za raketu... Tyhle věci často drží desítky tisíc km, klidně to ber jako vlastnost a jezdi dokud se to nerozsype, tak na 95% to přežije auto.. Jde to řešit i bukovýma pilinama (osvědčená klasika z pravěku)
luko89
Uprime auta si opravuju doma sam,na tomhle aute oz jsem loni menil prevodovku kuli rachtani na 1,2 a 3stupen.Docela bych si troufnul na jeji rozebrani ale radeji az budu tedy mit druhou,koukal jsem ze repasy pod 15tis nejdou. Rozvedl byste ty bukove piliny? Docela me to zajima jako docasne reseni nez budu mit druhou.. Doufal jsem ze to bude zavada typu ze oddelam poloosy a treba uvnitr utahnu nejakej sroub...no moc jednoduse jsem si to predstavoval :D
asd1
Utahnout šroub to nebude určitě, bude tam vakl v uložení tipuju toho kamene diferáku = vyměnit ložisko nebo pouzdro..
Bukový piliny se přisypaly do oleje když byla převodovka hlučná, vymezilo to vůli a dotyk byl "měkký" přes dřevo, ale musel bys to nasypat do diferáku a na vakl v uložení to spíš nepomůže, možná se to trošku ztiší..
Repasy tipuju z vrakáče a jen zkontrolovaný zvenku že je OK, pochybuju že by všechno rozebírali a dělali generálku.. Repas leda že dávaj výměnným způsobem a něco jako máš ty rozeberou opraví a pošlou do světa..
Sehnat jinou, zkontrolovat příp. opravit, pak přehodit celou převodovku, tamtu si pak rozebrat a podle situace kovošrot nebo opravit + prodat.. Záleží jestli je prostor nářadí a čas..
luko89
Ted jsem koukal na 6ti dilne video na youtube kde je navod na rozebrani a slozenu te prevodovky a diferak by mel do vypusteni oleje,demontaze poloos a sejmuti krytu jit pekne ven,tak doufam ze tomu tak bude a zkusim to
v prvnim videu je to od 12minuty
Ve druhem videu od zacatku ...je videt jak to lze jednoduse demontovat,sice predtim rozebral temer celou skrin ale neni videt ze by byl diferak s vnitrnim ozubenim "pevne vazany"
Silenbolky uložení motoru a převodovky jsou OK? Začal bych s nimi, i když to vypadá že to je převodovkou! Toto je běžná vec pokud jsou špatné nebo úplně KO! Miínimálně-někdo ať Vám na místě přidá a ubere plyn a Vy koukněte pod haupnu na motor.
luko89
Silentbloky i klouby jsou vporadku,klepnuti jde od diferaku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.