Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení pracovního světla

Od: tomasek odpovědí: 7 změna:
Zdravím, na auto si budu dávat pracovní světlo a chtěl bych se zeptat jestli byste této kombinaci věřili. Nechci aby mi vyhořelo auto :D.
ledrampy.cz/produkt/led-rampa-126w/
ledrampy.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Vidim relé pojistku vypinač a kabel
Neni čeho se bat přívod na spínací kontakty bych ved přez vlastni pojistku od baterie a rele ovládal napětím po klíčku

hodnocení

3x

Hlavně ta pojistka musí být hned u přívodu. Ale HNED. Třeba plus baterky a 5cm drátu a hned pojistka.

Když ta pojistka bude až někde v půlce vedení nebo přímo u světla, tak drát přívodu není chráněn a při prodření auto bezproblému shoří.

zts
Třeba to klasicky připojí na auto zapalovač :)

a drát skřípne ve dveřích :-D

zts
Znáš takové ty oranžovej majáky magnetické na střechu? To je do zapalovače. Mám ho :)
Cajti a pan Ševčík lidovky.cz/... mají modré. :)

Dělal jsem na zakázce pčr v minulém zaměstnání a montovalo se Tesla Holomý a Swarco panely. Nic ve dveřích.

Jestli to mají cajti ála Simír...předpokládám, že tazatel pracovní světla bude mít na pevnou montáž.

zts
hodnocení

0x
To bude spíš o čistotě montáže než o tom, tomu věřit…
Pracovní napětí rampy je 10-30V. V tom je nějaký Stabilizátor nebo zdroj? Jaké napětí mají ty jednotlivé Cree diody?
To má docela dobrý poměr ceny a svítivosti, 1200,- za 12000 lm ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]