Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
chtěl jsem ošetřit pneumatiky pěnou ve spreji, ale až po aplikaci jsem se dočetl, že není vhodné stříkat na valivou plochu.
Sprej je na bázi silikonu, věřím, že se pneumatiky hned ojedou a bude to v pohodě.
Jaký máte názory vy? Díkes
Názor mám ten, že je dobré si návod přečíst před použitím.
Napište kudy budete jezdit, abych se těm místům mohl obloukem vyhnout. Silikon se samozřejmě ojezdí, ale rozhodně to nebude hned. Na mokru, případně sněhu to může být docela horor.
Pokud to byly starší již ztvrdlé gumy tak se to ojede rychle a navíc to nebude o nic moc horší než když se obuje nová pneu z fabriky ta toho silikonu v sobě a na sobě bude mít možná ještě více.
Nastříkaný silikonem to bude chvilku klouzat (asi jak nepostříkaná Barumka ) než se to ojede, tipuju max. pár kilometrů, tak při vyjetí opatrně a někde si zkusit jak se to chová, ideálně kruháč a postupně zvyšovat rychlost kdy se to začne sunout. Za sucha i na vodě.
Kotouče postříkaný měděnou vazelínou - kdo maže, ten jede. Furt Další kvalitní servis kde je odborník...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.