Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chcípá za jízdy nebo nejde nastartovat

Od: dilek odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

prosím o radu. Mám auto Kia Rio z roku 2007. Bohužel mi začalo chcípat za jízdy. Když přijdu ke studenému autu, tak startuje bez problému. Problém nastane po nějaké době. Někdy 15 minut, jindy třeba 30 minut... Auto klidně chcípne za jízdy nebo naopak nejde nastartovat po krátké době, například když zajdu do obchodu. Stačí počkat pár minut, někdy pár desítek minut a opět chytne... S autem se ani nemusí jet, nechal jsem jej nastartované před domem a také asi po 15 minutách chcíplo. Palivovým čerpadlem to nebude. To běží, zkoušel jsem jej připojit i na externí baterku. Čerpadlo pumpuje a auto stejně chcípne... Napadá někoho, čím by to mohlo být?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi milion věcí to může být... Ale ze zkušenosti bych si myslel, že je to snímač otáček... U vozidel s common - railem to může být i snímač vačky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]